Gość: Wol IP: *.warszawa.mm.pl 17.03.09, 17:16 BMW 7 "należy do najbardziej stylowych samochodów na świecie"?? Wolne żarty, co najwyżej można powiedzieć, że jest przyzwoite, ale stylowe to już przesada... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: leon Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.ptim.net.pl 17.03.09, 19:27 Fiesta jest ładniejsza niż Ibiza Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.rzeszow.mm.pl 17.03.09, 20:54 Znalezienie się w tym gronie serii 7 to przesada, Ibiza również niebłyszczy niczym wyjątkowym. Fiesta-owszem-jest ma wyjątkowo atrakcyjny design czego nie można powiedzieć o Passacie CC-toz to tylko nieco ładniejsza wersja mdłego, nudnego i nijakiego passata. Link Zgłoś
Gość: egon Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:42 Jakoś jak pokazał się CC na rynku to zdecydowana większość wypowiadała się bardzo pozytywnie o nim. Niektórzy twierdzą wręcz, że to niepodobne, aby VW wypuścił taki samochód. Pewnie jakby wstawili znaczek Merca to by pasowało. W sumie tak bo coupe Merca jest łudząco podobne do CC. Link Zgłoś
Gość: dzem Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:15 Samochód wygląda naprawdę atrakcyjnie nawet na zdjęciu co widać wyżej. Osobiście widziałem już fieste na ulicy i specjalnie się przyjrzałem czym się niektórzy tak zachwycają. Sylwetkę ma agresywną co do tego to niema wątpliwości, środek auta też wygląda przyzwoicie dużo schowków i miejsca też jest sporo. Co do jazdy to nie wiem bo nie posiadam go ale fajnie było by się od innych czegoś dowiedzieć o tym. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 00:38 Ja uważam że w tej klasie to rzeczywiście należało by nazwać te samochody przyzwoite pomimo że fiesta ładnie się prezentuje. A stylowe to owszem są takie auta ale w innym segmęcie tym wyższym i to znacznie oraz cenowo stoją bardzo wysoko. Link Zgłoś
Gość: can Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.range86-144.btcentralplus.com 19.03.09, 19:39 nowy accord tourer tez dostal red dot Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.chello.pl 19.03.09, 22:52 Gó...any wóz dla leszczy - Corsa jest o niebo lepsza Link Zgłoś
Gość: HenryFord Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.chello.pl 23.03.09, 06:49 Dlaczego wszystkie małe auta są tak cukierkowo wystylizowane??? Autka jak dla lalek po prostu. Spodziewałem się po nowej Fieście czegoś innego a tu to samo co w przypadku Corsy, auko dla dziewczynek. Jedynie Grande Punto i najnowsze Polo ma jakiś dorosły i normalny look, reszta to jakaś stylistyczna kpina! Link Zgłoś
Gość: dzem Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:09 Mi się tam podoba(tak jak wyżej pisałem już) i wygląd nie jest tak cukierkowy jak np. w Fordzie Ka i śmiało mógłbym nim jeździć a jestem 30-latkiem Link Zgłoś
kkprofi21 Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką 23.03.09, 23:13 Tę nagrodę powinni przyznać nowemu VW Polo, który jest zdecydowanie ładniejszy od Fiesty, może Ford jest bardziej ekstrawagancki a Polo konserwatywne, jednak osobiście bardziej do gustu przypadł mi VW. Taki mniejszy Golf, dobre solidne wykonanie. A model GTI to już w ogóle... :-) Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.acn.waw.pl 25.03.09, 01:04 może może ale nie przyznali i nagroda powędrowała gdzie indziej :) mnie to wcale nie ździwiło bo fordzik ostatnie modele ma bardzo udane pod względem chociaż by wyglądu. I w końcu stał się marką wykorzystywaną przez to w filmach o Bondzie ooo !! Link Zgłoś
Gość: bmw_fan Re: Ford Fiesta z czerwoną kropką IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.09, 00:29 Osobiście preferuje moje bmw 5, ale kupiłem (dołożyłem połowę) synowi fiestę sport limited edition. Opad szczeny jak to autko się prowadzi, prawie jak gokart, ale plomby z uzębienia nie wypadają:) Fakt, ma fabryczne sportwe zawieszenie, nieco zmieniony układ wspomagania kierownicy, obniżenie 10mm i sportowe fotele (do recaro im trochę brakuje). Co do odrobienia całości, to miałem problemy żeby się do czegoś przyczepić, ale w końcu znalazłem uszczelkę trójkątnej szyby z przodu po lewej. Wymienili w ramach gwarancji, a na czas naprawy młody dostał fokusa ST jako samochód zastępczy. Resume: autko w tej wersji jest naprawdę super. Przypomniały mi się młode lata Pzdr. Link Zgłoś