Dodaj do ulubionych

nerkowcy - jednak debile...

11.04.09, 13:02
tylko proszę nie podawać statystyk fakt jest jeden 99% szlifierkarzy to
debile i tego faktu nic nie zmieni. Szacun dla czoperowców tych szanuję za
rozsądek i styl życia / hobby, reszta to ćwierć wałki - niestety sprzęt
potaniał i kretynów przybywa...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6490498,Pirat_szarzowal_na_jednym_kole_100_km_h.html
Obserwuj wątek
    • stradale Re: nerkowcy - jednak debile... 11.04.09, 14:56
      brylant1 napisał:

> Szacun dla czoperowców tych szanuję za
      > rozsądek i styl życia / hobby, reszta to ćwierć wałki - niestety sprzęt potaniał i kretynów przybywa...

brylant chlopaku a enduro to jest w jakiej kategorii tych ktorych szanujesz czy tych drugich ?
      a ze sprzet potanial, auta tez potanialy i korki sa wszechobecne szrota na 4kolkach mozna kupic za kilka setek
    • foreks jak sobie pojezdzisz, to pojmiesz 11.04.09, 16:57
      iz fajnie czasami byc przez chwile debilem. ale wczesniej w pory zrobisz, niz
      dosiadziesz motocykl i zostaje Ci tylko uzalac sie nad soba w sieci.

oraz rety rety 250KM i chcieli Honde dogonic, hehe. pincet kuni kawalerze nie da
      rady.
    • arturx2 Re: nerkowcy - jednak debile... 11.04.09, 18:22
      Powiedz jeszcze kogo tutaj obchodzą twoje frustracje?
    • gad.forumowy Re: nerkowcy - jednak debile... 11.04.09, 18:32
      Fe brylant, znowu zrobiłeś w portki. Mama powinna zabrać ci komputer i dać smoczek.
    • do.ki to juz recydywa 11.04.09, 19:06
      brylant1, osmieszasz sie nazywajac motocyklistow "nerkowcami". Gdybys mial choc blade pojecie w temacie, wiedzialbys jakie bzdury piszesz.

Ze juz nie wspomne o twoim naboznym braku zrozumienia dla tego jak sie jezdzi motocyklem.

PS: zeby nie bylo: ja na jednym kole nie jezdze, bo nie umiem i sie boje. Ale rozumiem dlaczego inni jezdza.
    • arturx2 Re: nerkowcy - jednak debile... 11.04.09, 20:41
      > brylant1 napisał:

Ciekawy nick. Zdecydowana większośc facentów ma 2 brylanty, może to
      stąd twoje frustracje? A pomalowałeś sobie chociaż ładnie to jedyne
      jajeczko na święta? Nie? To zajmij się czymś sensownym.
      • galtom Re: nerkowcy - jednak debile... 11.04.09, 21:10
        Coz... ciezko jest uogulniac, ale niestety takie wybryki rzucaja sie w oczy.
        Wczorej na dwupasmowce, ograniczenie do 70km/h zblizamy sie do swiatel ja na
        prawym obok auto na lewym. Swiatla robia sie zolte a srodkiem miedzy nami prawie
        urywajac mi lusterko przelatuje motocyklista oczywiscie przejezdajac na
        czerwonym... sorry... ale sa pewne granice.
        Chcesz motocykl - prosze bardzo!
        Chcesz szalec i jezdzic na granicy - idz na tor!
        Piratom (w autach i na motorach) oraz jezdzocym po alkoholu poinno sie od razu
        zabierac prawko dozywotnio bez mozliwosci zrobienia nowego!

Jak ktos sie chce zabic to niech skacze przez okno a nie naraza mnie i moja
        rodzine! A gdybym spanikowal wczoraj, odbil w prawo i walnal w drzewo albo zabil
        kogos na chodniku przez debila???
        • brylant1 do wszystkich maczo z 2 brylantami... 12.04.09, 11:08
          widzę że tylko jeden normalny gość odezwał się w sprawie - reszta to
          niedowartościowane maczo które 250 km dedrą (taka chińska szlifierka) próbują na
          siłę udowodnić ze sa facetami.
          Nie ma nić przeciwko prędkości i sportom extrim ale NA ZAMKNIĘTYCH
          OBIEKTACH!!!!! Ciekaw jestem komu chcecie zaimponować ? dla mnie to szczyt
          nieodpowiedzialnosci - ok chcesz gnać na jednym kółku 200km/h twoje zdrowie i
          życie.
          Wizja reszty życia na wózku lub jako dawca ogranicza jednak takie zapędy
          skutecznie (przynajmniej u tej inteligentnej częsci populacji)
          Chłopaki na tor zamknięty i heja... a nóż komuś życie uratujecie :))
          • dark13 moze i uogolnia 12.04.09, 11:32
            ale fakty przerazaja

Wybrane z kilku ostatnich dni a bylo tego wiecej
            wiadomosci.onet.pl/1951192,11,item.html
            www.nj24.pl/index.php?option=com_content&Itemid=113&task=view&id=2505
            www.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art3946,wypadek-z-udzialem-motocyklisty.html
            www.tvn24.pl/12690,1595143,0,1,tragiczna-droga-krzyzowa,wiadomosc.html
          • do.ki mam prosbe 12.04.09, 21:38
            Nie uzywaj okreslenia "nerkowcy", bo jest nie tylko pogardliwe, ale po prostu nieprawdziwe. Tu masz statystyke skad sie biora nerki do przeszczepow:

www.ustransplant.org/csr/current/nationalViewer.aspx?o=KI&t=08C
            Ofiary wypadkow drogowych to zrodlo zaledwie 19 nerek do przeszczepow. Nie wszyscy z nich to motocyklisci. Wiecej powiem- motocyklista, ktory ulega smiertelnemu wypadkowi, zwykle jest za bardzo porozbijany, zeby nadawac sie na dawce.

A poza tym: predkosc na motocyklu nie musi sluzyc imponowaniu komukolwiek. Ja dojezdzam motocyklem do pracy, bo to po prostu szybszy i tanszy sposob (nie obchodza mnie korki, szybciej sie rozpedzam, mniej paliwa idzie). Wszystkie ograniczenia predkosci, jakie obecnie obowiazuja w naszej czesci swiata sa idiotyczne, nie zawsze ich lamanie jest glupota czy zbednym ryzykiem.
    • gad.forumowy Re: nerkowcy - jednak debile... 13.04.09, 22:06
      Nie karmić trolla!
      Na szczęście na tych forach odsetek debili nie przekracza 1%, ale cóż czasem się taki trafi i smrodek swój roznosi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka