luk75 21.04.09, 18:31 Witam , jakie teraz ponosi się koszta przy rejestracji ściągniętego samochodu z zagranicy ? Chodzi mi o wszystkie opłaty tj przegląd,akcyza itd Czy to się jeszcze opłaca ? Podobno coś od marca miało się zmienić ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kontik_71 Re: Aktualne opłaty sprowadzone samochodu 21.04.09, 18:35 spamowanie nie pomoze ci w uzyskaniu informacji... znasz adres www.google.pl? Link Zgłoś
luk75 Re: Aktualne opłaty sprowadzone samochodu 21.04.09, 19:29 szukam na google.pl i znalazłem tylko stare informacje. Możesz mi w takim razie podać linka gdzie mogę poczytać o aktualnych opłatach ? Link Zgłoś
black_code Re: Aktualne opłaty sprowadzone samochodu 21.04.09, 19:43 masz sieroto admoto.pl/poradniki/?p=sprowadzamyz Link Zgłoś
luk75 Re: Aktualne opłaty sprowadzone samochodu 21.04.09, 21:04 Widzę że to forum już nie powaga tylko bluzga obelgami Sam jesteś Sierotą i sierotko prosiłem o AKTUALNE i wszystkie jakie są opłaty a z tego co wyczytałem np sama akcyza się zmieniła na samochody powyżej 2000ccm wynosi 18,6 % a nie jak Ty podałeś 13,6% (moja informacja pochodzi z 1 stycznia 2009r. Dlatego proszę Cię Sieroto i inne sieroty które tylko bluzgają aby czytały całymi zdaniami i ze zrozumieniem tekstu czytanego ! Dziękuje :) Link Zgłoś