Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Eko-test cz.1

• Gość: doogie Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 16:33
      Obstawiam 110km. Wszystko zalezy od sposobu jazdy i jaka czesc trasy bedzie w miescie a jaka na trasie.
    • Gość: puzon520 Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.aster.pl 30.04.09, 17:22
      a gdzie kierunkowskazy?
    • Gość: Sakaszwili Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:12
      Moja Skoda Octavia jak sie starałem paliła 4,36 l/100km !!!!!!/ 8 lat temu!
      Druga rzecz , nigdy bym nie odwazył się opróżnić bak w dieslu do zera, jak to wymiślił p. Jacek - no cóż uratowało go chyba to, że przebieg tego auta to tylko 4 tyś km
    • Gość: owoc Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: 82.160.252.* 30.04.09, 18:49
      Sakaszwili dlaczego?????????
    • Gość: bart Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:22
      Odcinek rewelacja!!
    • Gość: TJ Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.chello.pl 30.04.09, 20:26
      Test do zdecydowanie coś, co potraficie robić, Panie Jacku, i to w naprawdę dobrym stylu. Czekam na kolejny odcinek. Mimo, że auto mało pasjonujące, test już przypadł mi do gustu i ciekaw jestem, co dalej... :)
      Pozdrawiam.
    • Gość: mis Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: 92.23.222.* 30.04.09, 22:39
      do owoc:
      bo: brudy syfy i smieci z baku zapchają filtr paliwa .. bo .. uklad paliwowy moze sie za powietrzyc
      tak w skrócie
    • Gość: desmus Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 00:52
      Test zapowiada się nieźle. W pierwszym odcinku powolne budowanie napięcia. Ciekawy jestem co będzie dalej.
      Dołączam się do prośby o aktualizowanie podkastów z TOK FM. Ostatnio był jakiś test Dacii Logan z dieslem. Bardzo jestem ciekawy wyników, których nie mogłem wysłuchać na antenie.
      Generalnie jest nieźle a nawet coraz lepiej, tak trzymać.
    • Gość: DK Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.ists.pl 01.05.09, 13:57
      do mis:
      nie ma to jak polskie madrosci chlopskie , ze w baku brud i syf zalega. Paliwo pobierane jest od dolu z baku wiec nic w nim nie zalega. Po prostu uklad paliwowy z silnikiem moze sie zapowietrzyc i potem nie bedzie chcial zaciagac paliwa z baku, a silnik palić.

Moze w tescie nie zapowietrzyl sie dla tego ze wypalil paliwo na jalowych obrotach, i jakis sprytny automat zdazyl zgasic silnik przed zapowietrzeniem, na co nie mialby szans gdyby silnk pracowal po obciazeniem w tym czasie.
    • Gość: Road__Runner Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 14:35
      spokojnie do zrobienia; z tym silnikiem 407 które jest sporo cięższe schodzi do 4,1l/100km w cyklu 70% trasa 30% miasto
    • Gość: owoc Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: 82.160.252.* 01.05.09, 18:13
      Owoc podziekowac za wyjasnienie:-)
    • Gość: BanTir Re: Motodziennik: Eko-test cz.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 11:37
      łał to ja swoim D5 w s80 mialem rekord spalania 4,7 na trasie (realnego nie z komputera)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka