delicce13 09.05.09, 13:37 Chcę wziąc samochód na raty. Z salonu. I mam pytanie...lepiej wziąć kredyt w salonie, czy np wziąć pozyczkę na samochód z Lukas Bank? Link Zgłoś Obserwuj wątek
forum.humorum.defekalium Matko jedyna, skąd mamy wiedzieć?? 09.05.09, 13:42 delicce13 napisała: > Chcę wziąc samochód na raty. Z salonu. > > I mam pytanie...lepiej wziąć kredyt w salonie, czy np wziąć pozyczkę > na samochód z Lukas Bank? Przecież nawet nie podałaś żadnych liczb opisujących pożyczkę! To tak jakby poprosić o policzenie prostego zadania z matematyki, mówiąc że to np. jest jakiś układ równań z dwiema niewiadomymi i zapytać o wynik. Bez podawania liczb. Poza tym - jak nie wiesz, jak to policzyć, to niech Ci ktoś to zrobi w instytucji pożyczającej. Niech zestawi koszty i zaprezentuje wyliczenia. To oni zarobią na Tobie, niech się trochę wysilą. Link Zgłoś
delicce13 Re: Matko jedyna, skąd mamy wiedzieć?? 09.05.09, 22:48 Ja nie prosiłam o wyliczenie rat. Czytaj ze zrozumieniem. Bo teksty wasze sa żalosne. Na pewno ktos brał samochód na raty i chyba wie gdzie mu się lepiej opłacilo. To chyba logiczne? Banda idiotów! Link Zgłoś
l.h.a.s.a Re: Matko jedyna, skąd mamy wiedzieć?? 09.05.09, 23:07 zlituj sie kobieto, nie podałas żadnych konkretów np. jaki jest procent w Lucas a jaki u dealera, czy jest prowizja i takie tam... banków jest duzo, warunków kredytowych również... Ja np. brałam kiedys kredyt na samochód w banku spóldzielczym, zwykły gotówkowy z samochodem jako zastawem bo było najtaniej. Bywają okazje u dealerów, np. 50/50 ,że wychodzi stosunkowo tanio... nikt nie jest duchem św. i trudno powiedziec gdzi taniej nie znając ŻADNYCH konkretnych danych.... Link Zgłoś
robert888 najgorsze, że potem takie ciule jeżdżą po ulicy 09.05.09, 14:00 skrobankę też sobie zrób przez internet. Link Zgłoś
kaqkaba Re: Kredyt na samochód 10.05.09, 07:39 W Lukasie dają ładniejsze i lepsze pieniądze. Link Zgłoś
marcysia51 Re: Kredyt na samochód 11.05.09, 23:20 Prosisz w banku o kalkulację i potem o to samo w salonie i widzisz co bardziej ci sie opłaca. Ja gdybym brała kredyt np w Millenium musiałabym oddać 40 tyś wiecej niz wziełam,a w salonie nadpłacę "tylko" 15 tyś. Nie pytaj na forum tylko w salonach i bankach. Link Zgłoś
organista_pl Re: Kredyt na samochód 12.05.09, 06:44 marcysia51 napisała: ,a w salonie nadpłacę "tylko" 15 tyś. Matko i córko jak się nie dziwić ze bankowcy maja się dobrze Link Zgłoś
legend3.2 Re: Kredyt na samochód 12.05.09, 07:48 Niektórzy dealerzy oferują ciekawsze kredyty. Ja bym brał u dealera:) Są różne oferty a internet wie wszystko, zależy od marki. Link Zgłoś