Gość: Religijny :D IP: 95.160.156.* 19.05.09, 00:13 Świętokractwo!!! Panie zlituj sie nam nimi albowiem nie wiedzą co czynią Link Zgłoś Obserwuj wątek
braad Re: Czacha aż dymi 19.05.09, 08:48 Obżydliwe; Tak to można sobie ozdobić jakiegoś amerykańśkiego mięśniaka, a nie porządne auto sportowe. No może jeszcze stuningowaną calibrę.... Link Zgłoś
Gość: Mistrzu Re: Czacha aż dymi IP: *.goleniow.vectranet.pl 20.05.09, 15:46 Za takie coś powinien być prokurator! Link Zgłoś
Gość: guci00 Re: Czacha aż dymi IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 16:02 brzydkie nie jest ale to profanacja... Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czacha aż dymi IP: *.ghnet.pl 21.05.09, 09:47 świetna kompozycja, ale widzę, że autor chyba z góry jest uprzedzony do tego typu rzeczy więc nawet nie zwraca na wykonanie, "z założenia to jest złe bo tu jest czaszka". Samą blacharę bym sobie postawił przed domem. Brawo, świetna robota Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Czacha aż dymi IP: *.173.14.8.tesatnet.pl 22.05.09, 14:40 Jaka profanacja? Dobrze wykonana robota. Co powoduje, że nie można robić tego typu rzeczy? Tylko Wasze zdanie? Miasto i drogi tak pieknie wygladaja w szarej blasze. Po co to udoskonalać co? Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: Czacha aż dymi IP: *.ifm-geomar.de 22.05.09, 17:44 Ach ta czacha to kamuflaz na reszte w bieli; znaczy odpi*dolta sie bo jestem bardzo bardzo zly. To ten sam efekt jak Polak z tatuarzem. hihi Link Zgłoś
Gość: koinfuio5 Re: Czacha aż dymi IP: *.cust.tele2.pl 23.05.09, 16:44 Podobną czache miałem w NFS na folksfagenie golfie. Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Czacha aż dymi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.09, 15:24 W sam raz pasuje na europejskie dziadostwo. Taki nowoczesny karawan. Natomiast nigdy w zyciu nie polozyl bym czegos takiego na amerykanskim muscle car. Link Zgłoś
Gość: pppp Re: Czacha aż dymi IP: 91.109.220.* 11.06.09, 16:54 A co to jest amerykański muscle car? Taki samochodowy dres z ABSem i na dodatek nie mający ABSu, przystosowany tylko do jazdy na wprost, po 3 latach od wyprodukowania nadający się na złom (chyba, że właściciel wpakuje w to g... parenaście tys. $). Chrysler i GM stoją tak świetnie, bo produkują w USA najgorsze g... na świecie. Nawet koreańce są lepsze ot tego shitu. Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Czacha aż dymi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.09, 17:51 Pipek, ty mi nie opisuj europejskiego dziadostwa, bo jakie ono jest wszyscy wiemy patrzac na drogi. Podpinajac do opisu europejskiej motoryzacji jeden przymiotnik "amerykanski", nie zmienisz faktu posiadania shitu. A Koreanczycy faktycznie bija europke na glowe w jakosci produktu. Link Zgłoś
Gość: RoBall Re: Czacha aż dymi IP: *.studentenheim.uni-tuebingen.de 11.06.09, 18:45 Proponuję zaprojektować Zientarski Edition: z motywem płomienia na masce... Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Czacha aż dymi IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.09, 20:18 Czacha do bani ale diody super - nadają klasy. Link Zgłoś
Gość: yngwie_malmsteen Re: Czacha aż dymi IP: 82.146.225.* 11.06.09, 21:10 co mają precyzyjne, harmonicznie i sprawnie nakreślone malunki do "turpizmu"? Link Zgłoś
Gość: br Re: Czacha aż dymi IP: *.clubnet.pl 11.06.09, 22:10 a ja nie rozumiem w czym problem.. co jest z tym samochodem nie tak? Link Zgłoś
Gość: Mag. Re: Czacha aż dymi IP: 77.222.242.* 12.06.09, 08:17 Śliczny! Wiocha to jakies naklejki imitujące dziury po strzałach itp. To jest zwyczajnie piękne! Link Zgłoś
zawsze_wuwu Re: Czacha aż dymi 12.06.09, 14:33 Co mają czaszki do wspomnianego turpizmu? Że takie brzydkie? Raczej są bardzo estetyczne. Kompromitacja autora, bo turpizm: nurt w literaturze i sztuce, wyrażający się w szczególnym zainteresowaniu przedmiotami i zjawiskami nieestetycznymi. Swoją drogą - pomyłka bardzo zabawna. Ciekawe kto jeszcze z czytających zauważył? Link Zgłoś