Dodaj do ulubionych

Rodzinna jazda na maksa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 09:00
Z przednim napędem, to sobie może stawać do konkurencji z furmanką.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ore Rodzinna jazda na maksa IP: 79.110.195.* 21.05.09, 09:03
      Nie przepadam za samą marką Opla, ale styliści wykonują tam naprawdę solidną robotę. Ciekawy jest choćby asymetryczny podokietnik, dzięki któremu wygospodarował się dodatkowy schowek i nie ma już bitwy na łokcie z pasażerem :) Nie wiem jak te autka dalej prezentują sie jakościowo, ale oko już zaczynają naprawdę cieszyć..
    • Gość: Ore Re: Rodzinna jazda na maksa IP: 79.110.195.* 21.05.09, 09:04
      Thinker, poczytaj może czasem jeszcze, a nie same obrazki..
    • Gość: thinker Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 09:39
      oj, nie zauwazyłem w opisie ze ma 4x4 :/ nie widzialem, ze w oplach w ogole to stosują..
    • Gość: kuzni Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.05.09, 11:52
      tylko szkoda że jest to napęd adaptacyjny a nie stały...
    • Gość: Erol Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.warszawa.mm.pl 21.05.09, 13:30
      Gdyby nie ten przedni zderzak powiedziałbym, że Insignia OPC (zwykła i kombi) jest bardzo ładna, a tak niestety mam mieszane uczucia :/
    • Gość: lolek Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.tktelekom.pl 21.05.09, 14:52
      dobrze ze nie ma jakiegos silnika 1.6 albo nawet 2.0 tylko prostu V6:)
    • Gość: Mike Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 18:31
      łuopel zaczyna robić zacne autka, ale sporo elementów nadwozia jest dyskusyjnych i zajeżdża wiochą. Strasznie mi się kabina podoba w Insigni, tyle, że ta z elementami drewna (nie OPC) - po prostu jak w Jachcie :D Cudo.
    • Gość: maga Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.ghnet.pl 22.05.09, 18:29
      a ja ponarzekam bo... 6.2 przy takiej mocy to za duzo. widocznie masa tego potworka tez musi byc nielicha.
    • Gość: Rysiek Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:44
      Tyle do setki to ma A4 avant 3.0 tdi i tylko 240 koni, a o spalaniu już nie wspomne :]
    • Gość: Mucek Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 16:59
      Ok, ma 6.2 do setki - czyli więcej niż audi -ale insignia to większe auto - zarówno w srodku jak i z zewnątrz. Większe auto = większy komfort, ale i większa masa i gorsze przyśpieszenie. Za to na pewno cena będzie niższa niż Audi S4 - bo polityka cenowa Audi jest po prostu chora.
    • 111slavo Re: Rodzinna jazda na maksa 28.05.09, 01:21
      A4 3.0 TDi ile ma do setki 6,19 sek?
      Jesli kogos stac to kupuje RS4 Avant i nie ma sprawy, problem w tym, ze A4 o osiagach i wyposazeniu opisywanego Opla kosztuje 2 razy wiecej.
      Jesli Opel ma aspiracje namieszac w klasie sredniej premium to nie z tak festyniarskim wygladem. Widzieliscie kiedys 335i? Identyczny z 316i ...
    • Gość: dyniu Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.chello.pl 28.05.09, 10:06
      Wloty na przednim zderzaku to odwołanie stylistyczne do końcówek wydechu.
      Oglądając auto ze wszystkich stron bryła sprawia wrażenie spójnej całości.
    • Gość: x Re: Rodzinna jazda na maksa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 12:54
      napiszcie, jaki jest najmniejszy silnik, bo spod swiateł zbiera się jak jakieś CC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka