Gość: VEREB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:25 Co powiecie na wymalowanie samochodu w jakiś niepowtarzalny wzorek rodem z NFS? Ile byście byli skłonni dać za taki malunek? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kompressor Re: Malowanie samochodów IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.12.03, 16:02 2 x po mordzie ;) Link Zgłoś
emes-nju Re: Malowanie samochodów 09.12.03, 16:11 A jestes pewien, ze nikt Ci potem autka nie stuknie? Bedzie klopocik z podmalowaniem :-P Link Zgłoś
qreenblack Re: Malowanie samochodów 09.12.03, 16:47 Ja bym ci dal w ryj i miejsce na www.wiejski.tuning.prv.pl Link Zgłoś
Gość: darek zrobilem 2 malunki IP: *.pool8022.interbusiness.it 09.12.03, 17:58 o wielkosci okolo 3,5 metra na poltora. Na boku Vana Toyoty. Uzylem kilku kolorow -bodajze 7-9. Na cene takiego malunku wplywa ilosc kolorow bo minimum ktore mozna kupic to pol litra lakieru z utwardzaczem. Po godzinie -poltorej jest do wyrzucenia. Zaplacno mi okolo 200 zlotych za dwa malunki realistyczne. Dano mi lakiernie na caly dzien i do pomocy jednego lakiernika. Namalowalem na boku tego auta inne auto toyoty -Starlet. Do dzis jezdzi chyba po Warszawie miedzy serwisem a magazynem czesci. Link Zgłoś
Gość: vereb Re: zrobilem 2 malunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 18:06 Nieźle, używałeś aerografu i pistoletów, prawda? A jakie farby? Pamiętasz może nazwy? Pozdro PS. ale Cie wycyckali tak btw (200zł :| ) Link Zgłoś