petwope 04.06.09, 14:34 niezla sciema, mogli chociaz jakis system start&stop, albo zmniejszona moc dac niech sobie kazdy kto ma taki silnik doklei z tylu eko i zaklei tasma wloty powietrza Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bartch Re: Opel Insignia EcoFlex na gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 14:54 Niezla kpina. Do tego trzeba 2k doplacic za brzydsza niczym nie rozniaca sie wersje.. Link Zgłoś
Gość: kwahoo Re: Opel Insignia EcoFlex na gorąco IP: 94.254.197.* 04.06.09, 15:50 TDCI? Pożyczyła nazwę od Forda? Powinno być chyba CDTI... Link Zgłoś
Gość: withoutnick Re: Opel Insignia EcoFlex na gorąco IP: *.chello.pl 04.06.09, 16:47 "Do tego trzeba 2k doplacic za brzydsza niczym nie rozniaca sie wersje.." Jeżeli ta wersja jest brzydsza, to jednak czymś się różni :D:D:D Link Zgłoś
carfan Re: Opel Insignia EcoFlex na gorąco 04.06.09, 20:55 Ta taka wersja BlueMotion Passata. A coś więcej, gdzie info o zużyciu paliwa, emisji CO2? Przy Passacie to przynajmniej podają - 4.9l/100km 128g/km CO2. Choć chyba wolałbym wersję TSI EcoFuel. Link Zgłoś
Gość: slavermc Re: Opel Insignia EcoFlex na gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:36 ludzie co wy piszecie !!!!!!!!!????? najpierw trzeba sprawdzić czy faktycznie bedzie to spalało mniej niż pozostałe wersje.Dobrze wiem z doświadczenia że to co podają producenci jest nieraz bajeczką w porównaniu z rzeczywistością.Biorąc pod uwagę to co prezentuje teraz opel myślę że naprawdę zależy im na jakości i te parametry które podają są w pełni realne.A jak ktoś pisze że opel to lipa bo nieraz takie opinie widziałem na forach to polecam przejść się do salonu i odbyć jazdę próbną.Zapewniam że najwiekszy sceptyk bedzie mocno zdziwiony.Zresztą tak też było z moimi znajomymi którzy najpierw mówili" a coś ty opel to kicha" a po 2 dniach jazdy ze mną w insignii nie mogli przestać się zachwycać Link Zgłoś