Dodaj do ulubionych

Skoda - auto dla gastarbeitera

IP: *.p.lodz.pl 19.12.03, 15:02
Skoda - nijaki tani samochod o niskim prestizu.
Praca gastarbeitera - tez jest malo platna, o niskim prestizu i marna, z
reguly to czyszczenie kibli albo sprzatanie u jakiegos turka badz wietnamca.
Skoda - udaje auto jakim nie jest, udaje vw, oraz udaje auta klasy wyzszej
niz jest, ma dodatkowe drzwi gratis i mase badziewnych promocji.
Gastarbeiter - podobnie w polsce zgrywa bogola a w niemczech wcina najtansze
zarcie kupowane w ALDI i na wszystkim oszczedza. Stara sie zgrywac niemca
ale ze nie zna jezyka, jest nikim, zwyklym smieciem ktorym pomiata
Wlasciciele skod - szydza z osob jezdzacych gorszymi autami, (np. cienkas,
Daewoo itp.) staraja sie w ten sposob dowartosciowac i odreagowac to, ze sa
na drogach traktowani jak leszcze i buraki przez innych uzytkownikow drog.
Gastarbeiterzy - po powrocie do polski np. na swieta (o ile przeboleja zakup
biletu) szydza z polski i tych co tu mieszkaja. Odreagowuja to ze w
niemczech byle turek traktuje ich jak smieci i meneli.
Jaki z tego wniosek? Skoda to idealne auto dla takiego menela gastarbeitera
jak np. skodaman z tego forum! Ciesze sie ze tacy ludzie wybieraja wlasnie
skode i pozniej sie jeszcze tym szczyca. To jest perfekcyjne auto dla nich!
Obserwuj wątek
    • marcelia.szpak Re: Skoda - auto dla gastarbeitera 19.12.03, 16:21
      z ust mi to wyjołeś
      opsss stary się wnerwi, ale nic to
      masz rację tekstylny kofboju
      bo skodami jeżdżą tylko te gas... coś tam, a elita zachodnimi rodzinnymi wanami
      Panda, lub szelesci tymi fajoskimi workami na używanych ale porządnych brykach
      bo grunt to prestisz i żeby nie udawać tylko być sobą
      popieram

wasza macelia szpik
      • Gość: peżot szpaków Re: Skoda - auto dla gastarbeitera IP: 213.199.197.* 20.12.03, 22:47
        Jak tam twój "peżot" (dla niewtajemniczonych - tuningowany maluch) frustracie ?
        Już na szrocie ?
      • Gość: mr x Re: Skoda - auto dla gastarbeitera IP: *.p.lodz.pl 10.01.04, 15:57
        Mala widze ze z ciebie bajerancka laska, moze sie urwiesz mezuniowi i
        zabajerzymy razem?! Puknal bym cie i wiedzalabys co to prawdziwy kolboj!
    • Gość: Braził Re: Skoda - auto dla gastarbeitera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 13:06
      Czy posty antyskodziarzy na tym forum nie przypominają wam tasiemcowego serialu
      z ameryki południowej odc. 2785?
      Co za brak polotu !
      To kwestia chwili a wypalą się i zgasną.
      Będzie święty spukój .
      PZDR
      • Gość: mr x Re: Skoda - auto dla gastarbeitera IP: *.p.lodz.pl 22.12.03, 13:35
        Brak polotu to masz w reklamach skody. Z reguly widac w nich prymitywna
        rodzinke jadaca na zakupy do hipermarketu albo na niedzielna dzialke
        pracownicza...
        • marcelia.szpak Re: Skoda - auto dla gastarbeitera 22.12.03, 14:41
          Gość portalu: mr x napisał(a):

> Brak polotu to masz w reklamach skody. Z reguly widac w nich prymitywna
          > rodzinke jadaca na zakupy do hipermarketu albo na niedzielna dzialke
          > pracownicza...

masz rację tekstylny kofboju
          i do tego jeszcze beszczelnie kłamią

nie to co w reklamie np. fiata
          "duży kompaktowy samochód, z potężnym , dynamicznym silnikiem - Panda"
          rzetelnie fachowo, bez ściemniania i mydlenia oczu
          do takiej firmy jak fiat nie sposób nie mieć zaufania

www.fiat.com.pl/frame.php?sec=1
          twoja macelia szpik

p.s. gdzie kurna te łachy?
          zapomniałeś?

• Gość: mr x Re: Skoda - auto dla gastarbeitera IP: *.p.lodz.pl 22.12.03, 15:45
            No nie. Ale w lumpeksie mnie orzneli bo sprzedali mi brudne ciuchy i waga mi
            za duzo zwazyla! Cwaniactwo jedne, pewnie wlasciciel jest czechem... A reklama
            tez jest pewnie skierowana do burakow. Dzieki Skodzie juz niedlugo bedzi4e
            mozna poczytac o np P407 - luksusowe auto dla prezesa albo Opel astra - nowe
            wyzwanie dla klasy sredniej.
            • mac.card Re: Skoda - auto dla gastarbeitera 22.12.03, 15:53

> No nie. Ale w lumpeksie mnie orzneli bo sprzedali mi brudne ciuchy i waga mi
              > za duzo zwazyla! Cwaniactwo jedne, pewnie wlasciciel jest czechem... A
              reklama
              > tez jest pewnie skierowana do burakow. Dzieki Skodzie juz niedlugo bedzi4e
              > mozna poczytac o np P407 - luksusowe auto dla prezesa albo Opel astra - nowe
              > wyzwanie dla klasy sredniej.

No widzisz!

Tym też się różnimy. Ja nie kupuję w lumpexach, szmatexach, ani
              podobnych "luksusowych" sklepach. Ale jak ktoś jest zwolennikiem second hand'u
              to i samochody kupuje używane. Nieważne, że siedzenie obrzygane, że licznik
              cofnięty, że rdza pod zderzakiem (po dzwonie). Za to marka prestiżowa. I broń
              Boże, nie Skoda, bo to wstyd.
              • Gość: mr x Re: Skoda - auto dla gastarbeitera IP: *.p.lodz.pl 22.12.03, 16:06
                No widzisz!
                Tym też się różnimy. Ja nie kupuję w lumpexach, szmatexach, ani
                podobnych "luksusowych" sklepach. Ale jak ktoś jest zwolennikiem second hand'u
                to i samochody kupuje używane. Nieważne, że siedzenie obrzygane, że licznik
                cofnięty, że rdza pod zderzakiem (po dzwonie). Za to marka prestiżowa. I broń
                Boże, nie Skoda, bo to wstyd.

Rzeczywiście sie róznimy. w przeciwieństwie do ciebie mam poczucie humoru.
                • mac.card Re: Skoda - auto dla gastarbeitera 22.12.03, 19:41

>
                  > Rzeczywiście sie róznimy. w przeciwieństwie do ciebie mam poczucie humoru.

A moje się kończy tam gdzie ktoś wypiera się własnych słów, kłamie, obraża
                  innych i jeszcze bezczelnie twierdzi, że robi to dla ich dobra.

Powiesz, że Ty tego nie robiłeś? Ale radośnie rechocząc, popierasz innych
                  którzy to robią. Dlatego jesteś traktowany jak oni.
                  • mac.card Po krótkim namyśle... 22.12.03, 19:46
                    odpowiem Ci inaczej Mr X.

Ja też mam poczucie humoru. Tylko zeszło ono do Waszego poziomu. Dlatego:

Stanley jest gnojem i mendą - ha, ha, ha, prawda jakie to śmieszne?

Ty jesteś burakiem bo jeździsz "buradzkim" samochodem! Ha, Ha, Ha, - ale jaja!

Marceli jest zdrajcą, burakiem, nędzarzem i nie ma za grosz gustu! O kurde! HA,
                    HA, HA - oj bo pęknę ze śmiechu!

Ekstra! Podoba mi się takie poczucie humoru jakie pokazujecie.
                    • Gość: Miki Onanistów i debili zostaw w spokoju IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 08:23
                      zjedzą się nawzajem!
                      • Gość: mr x Re: Onanistów i debili zostaw w spokoju IP: *.p.lodz.pl 03.01.04, 14:03
                        Manieczki i jjaaaazzdddaaaa! Skode kupiles od swoich kupmpli zlodzieji z
                        gieldy? W smie macie najwieksza gielde samochodowa w polsce mimo ze wasze
                        miasto jest kilkakrotnie mniejsze od np. Warszawy wiec pewnie u was co drugie
                        auto kradzione albo zlozone z kradzionych czesci. A tipo alfa to chyba tipo z
                        silnikiemn alfy albo na odwrot bo akurat zlodziej nie mial odpowiedniej
                        czesci!? Niestety musze cie zmartwic u nas w lodzi takich poskladanych
                        wynalazkow nie ma... Ha ha ha! Jaaazzzddddaaaa!
                        • Gość: Miki Re: Onanistów i debili zostaw w spokoju IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 15:05
                          mówiłem nie do ciebie tipo alfiarzu...
                          • Gość: mr x Re: Onanistów i debili zostaw w spokoju IP: *.p.lodz.pl 05.01.04, 15:54
                            Kultura widze ordem z manieczek czyli nalezysz do tej czesci poznaniakow za
                            ktorych sie wstydza ci normalnii.. Przestan pisac glupoty, zapusc wlosy i
                            sciagnij worki z szyb a twoje miasto bedzie choc troche ,mniej dresiarskie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka