Dodaj do ulubionych

Na rondzie ostro w prawo, Misiu

27.07.09, 17:25
A propos rond mam do was prośbę. Napiszcie artykuł o tym jak powinno się jeździć po rondzie o jednym, dwóch, trzech i czterech pasach ruchu oraz o kierunkowskazach na rondzie. To co się dzieje na polskich rondach to jedna wielka samowolka. Nawet Taksówkarze nie potrafią przejechać takiego skrzyżowania poprawnie. Może wasz ogólnopolski zasięg coś zmieni.
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:27
      'nawet taksówkarze" smieszny nie badz. szofery za dyche
    • schematy Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu 28.07.09, 11:10
      Ludzie, zróbmy coś w końcu!!!

Nie dajmy się tym złodziejom! To my, czyli klienci mamy tu najwięcej do powiedzenia!

Bojkot Orlenu 01.08.2009 - wspaniała akcja, tylko musi się to rozejść po Internecie jak najdalej. Jeśli się uda choć w połowie, straty Orlenu spowodowane tą akcją będą wysokie. Zobaczą, że z klientami nie ma żartów, bo jeśli zobaczą naszą mobilizację, zaczną się z nami liczyć!

Podobna akcja - "W Anglii zrobiono bojkot na BP,poproszono aby przez jeden dzień ,nie tankować na stacjach BP w całym kraju i faktycznie BP milionowe straty a ceny paliw automatycznie spadły w dół.Do tego jednak trzeba pospolitego ruszenia.Zróbmy bojkot na PKN ORLEN i po kłopocie".

Kopiujcie i wklejajcie dalej....

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=91604
    • Gość: Tomek Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 14:00
      O kurde zobaczcie co znalazłem morepetrol.wordpress.com/2009/07/28/nowe-ferrari-f450-tylko-u-nas/
    • Gość: Spokojny Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.wshifm.edu.pl 28.07.09, 18:08
      No i jak tu nie odnieść wrażenia, że artykuł jest sponsorowany ?
      Artykuł jest o różnych (wymienialnych) głosach do nawigacji samochodowej.
      Tak się jednak dziwnie składa, że tylko do Automapy.
      A gdzie Czesio z "Włatcuf Móch" ? Powinien znaleźć się w artykule.
      Tyle tylko, że Czesio nawiguje z SYNGIO.
    • Gość: lepszy Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:04
      W Polsce (poza jednym wyjątkiem - Szczecin) rond nie ma, to nie trzeba edukowac. Niech sie wszyscy lepiej naucza jak sie jezdzi na zwyklych skrzyzowaniach :).
    • Gość: and Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.128.78.11.static.crowley.pl 01.08.09, 15:42
      A jeśli jednak ktoś wyznaje teorię, że rond jest więcej, to liczba pasów ruchu nie ma znaczenia, bo odkąd zmieniły się przepisy nawet zawracając można jechać "w koło Macieju" zewnętrznym pasem.
    • Gość: y Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.zone9.bethere.co.uk 01.08.09, 17:50
      to nie zomal tylko dres
    • Gość: g Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.socal.res.rr.com 01.08.09, 20:26
      navigacja po niej jest fajna
    • Gość: dante Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 21:02
      W Polsce rond nie ma? to zapraszam do bydgoszczy :p Tu jest ich zatrzesienie:p
    • Gość: ojej Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.sileman.net.pl 01.08.09, 21:46
      myslalem ze ona umie mowic tylko " ZAJEB.ŚCIE" i "BZYKAĆ" a tu patrzcie.
    • lukrad Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu 01.08.09, 23:22
      <Zmysłowy głos Dody> - nie no przepraszam, raczej skrzeczący jazgot dresiarki spod bloku.
      CZY WY PIE****ENI PSEUDO-"DZIENNIKARZE" już zupełnie zatraciliście poczucie smaku, bo że poczucie przyzwoitości to dawno.
    • Gość: Gość Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.nat0.sta.nsm.pl 01.08.09, 23:32
      Ale nowina...
      Nawigadka jest dostępna wielu miesięcy, a i użytkownicy przerabiają głosy (np. Czesio w Włatcow Móch"
    • Gość: ja Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: 94.254.136.* 02.08.09, 10:29
      Ja bym poprosił o wokal pana prezydenta.
    • lily-rose.melody Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu 02.08.09, 12:46
      A ja mam nawigacje z czesiem:D "Na rondziu...pyk!...strzaleczka prosciutko":D
    • Gość: aLICJA Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.chello.pl 02.08.09, 13:09
      A DLACZEGO NIE ZROBICIE WERSJI DLA KOBIET, OCZYWISCIE PATRIARCHAT RZADZI, A GLUPIE BABY NAWET TEGO NIE ZAUWAZA. DOMAGAJTA SIE BABY MESKICH SEKSOWNYCH GLOSOW W SAMOCHODZIE, CHYBA DUZA CZESC KIEROWCOW TO TAKZE KOBIETY?? NIE??
    • Gość: truten23 Re: Na rondzie ostro w prawo, Misiu IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 22:54
      Koleżanko, z regóły nie pisze się CapsLockiem.
      Poza tym, w nawigacji sa często męskie głosy, jeśli o to Ci chodzi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka