Gość: o to moto Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.gdynia.mm.pl 31.08.09, 06:20 kontrowersyjnej 458 Italii? A co tutaj jest kontrowersyjnego? doświadczony kierowca określa rasowość samochodu tylko na podstawie pozostawionej obok kierowcy marek bielizny kobiet ! Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 07:03 Najlepsi sa komentatorzy, ktorzy operuja losowo wybranymi samochodami zeby udowodnic wtornosc danego projektu. Np Gosc, ktory dopatrzyl sie w tyle tego ferrari alfy. Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: 93.131.17.* 31.08.09, 10:50 Znawcy aut sie ku... wypowiadaja zobaczcie jak wygladaja niemieckie burakowozy maja wyglad i technike jak Jezus chodzil jeszcze po Ziemi Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.aster.pl 31.08.09, 10:53 a kiedy wreszcie będzie kombi? Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:49 KTFO: Ty jesteś głupi czy tylko takiego udajesz. W końcu jakieś porządnie wyglądające Ferrari. Ostatnie ich kilka wypustów wyglądało jak japońskie samochody dla hołoty. Zero gustu. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.man.poznan.pl 31.08.09, 14:28 Bez podwójnego dyfuzora nie ma szans w starciu choćby z BMW Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: 195.117.118.* 31.08.09, 14:57 @skalp prędkościomierz hest między miernikiem ilości paliwa a obrotomierzem, nieco na dole, obczaj na zdjęciu w powiększeniu. Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.ip.netia.com.pl 31.08.09, 15:16 hehe prawda jest taka ze Ferrari od zawsze bylo na przedzie i doskonale wiedzą co robią. Kokpit widac tak zaprojektowany umozliwia jeszcze lepsza kontrole nad pojazdem i wycisniecie z niego jeszcze więcej. A tylko o to chodzi w ferrari. Smiesza mnie komentarze "brzydki kokpit" - czlowieku jak tak piszesz to nie masz pojecia o co chodzi w Ferrari - tutaj WSZYSTKO jest podporządkowane osiągom. Jak Ci sie nie podoba to wracaj do swojego seryjniaka ale nie krytykuj ludzi którzy wiedzą o samochodach sportowych chyba najwięcej na tej planecie ;-) Link Zgłoś
Gość: taki see ;p Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: 195.116.179.* 31.08.09, 18:44 ferrari zawsze budowało auta lepsze od konkurencji tak jak w przypadku ferrari f430 było najlepszym sprzedającym sie ich modelem, a na forum w 2003-2004 roku jak ona wchodziła jego opinia była zadawalająca same plusy z danych technicznych i wyglądu oczywiście nie wiadomo było jak sie prowadzi bo tak jak w przypadku f458 były to pierwsze zdjęcia ale poruwnajac wiele użytkowników na model italia widać dużo minusów i plusów ale nadrabia w tym przypadtu silnik i więcej z F1 , jaki będzie jego los można dopiero zobaczyć jak będą go testowac i jaką bedą mieć o nim opinie nowi właściciele , jak widze że nie kturzy tutaj sie nie znają na autach mówią dużo a mało wiedzą , liczy sie wygląd i wnętrze ,a osiągi i ten piekny ryk silnika ? widac że to sie nie liczy ............ pozdrawiam fanów ferrari ;) Link Zgłoś
Gość: kuzni Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.09.09, 09:59 speciali.ferrari.com/458italia/index_en.html dżwięk jest chyba jeszcze lepszy niż w 430 :D ja już sobie ściągnąłem dzwonek :D Link Zgłoś
scorp.eek Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza 10.09.09, 11:22 F40 i F355....Ech, kwintesencja Ferrari... Link Zgłoś
Gość: ziommmmmmmmmmmmmmm Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 15:12 najlepsze auto to paganizonda Link Zgłoś
Gość: Gość: Mati Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: 212.244.210.* 22.08.10, 12:22 ja uwielbiam te Ferrari jest Pieknę i szybkie wnetrze ma zaje Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.skawsoft.com.pl 25.08.11, 21:58 na żywo baaaardzo fajna bryka MAŁOPOLSKA Link Zgłoś