Dodaj do ulubionych

Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza

IP: *.tsi.tychy.pl 29.08.09, 21:22
Pod względem designu nadwozia, krok wstecz w stosunku do F430. Przód cieniutki.
Obserwuj wątek
    • Gość: frew Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: 89.72.83.* 29.08.09, 21:51
      jak dla mnie bomba! dbałość o szczegóły, fantastyczny design, pewnie rewelacyjne osiągi... oj tylko pomarzyć ;)
    • Gość: dsf Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.tktelekom.pl 29.08.09, 22:21
      W sumie niezly
    • fred-k2 Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza 29.08.09, 23:02
      Jeśli chodzi o względy estetyczne to wg mnie jednak nic nie przebije F40 i F355, nie podoba mi się ten model. Nie wątpię w to, że pod względem mechanicznym auto będzie wspaniałe.
    • Gość: jaro Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.e-wro.net.pl 29.08.09, 23:17
      jak dla mnie świetne wnętrze. Bradzo ciekawe, nie jest nudne, ale tez nie jest za bardzo wyzywające. Raczej solidne i stylowe. Z zewnątrz natomiast uważam, że jest jeszcze lepsze!! Piękna bryła, idealne proporcje, kształty, wytłoczenia. MISTRZ !
    • Gość: Daniel Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 23:44
      Wnętrze ładne, ale czemu karoseria zamiast ładnego przodu ma odkurzacz? Auto wygląda z przodu okropnie:/
    • Gość: Bino Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:52
      te przód przypomina samochody marki citroen, czyli jak na ferrai to marnie sie prezentuje...
    • Gość: Bald Bear Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 12:14
      Deska rozdzielcza futurystyczna, krok w kierunku hondy :P ale wygląda bardzo dobrze, co do karoserii to sie nie będę wypowiadał bo poprostu nie ma nad czym sie rozwodzić :/
    • Gość: gosc Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.chello.pl 30.08.09, 13:23
      No dobra, a jak sie wlacza kierunkowskazy?
    • Gość: pawez Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.chello.pl 30.08.09, 16:00
      Jeden z najładniejszych modeli ostatnich lat
    • Gość: Hutch Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.radom.pilicka.pl 30.08.09, 16:06
      Paskudne wnętrze.
    • Gość: alejaja Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.stk.vectranet.pl 30.08.09, 16:32
      i tak mnie nigdy nie bedzie stac...
    • Gość: BIMOTA Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 17:17
      Wnetrze ekstra, nadwozie tez fajne.
    • Gość: ready4freddy Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.ip72.fastwebnet.it 30.08.09, 18:37
      pewnie kwestia przyzwyczajenia, chociaz troche tego sporo pod palcami - lopatki od skrzyni biegow, a teraz kierunkowskazy? zreszta najwazniejsze i tak jest manettino :)

panie autorze, dlaczego "kontrowersyjny"? mozna prosic o jakis cytat? bo chyba nie chodzi o kontrowersje wsrod tutejszym forumowiczow? :D
    • Gość: Ja Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 18:53
      Jak sie ma ferrari, to nie trzeba uzywac kierunkowskazow ;)

A powaznie, wnetrze super. Takie wyscigowe. Natomiast przod faktycznie sredni. Fakt, ze bardzo agresywny. Jak pysk weza. Tylko z Ferrari sie zupelnie nie kojarzy.
    • thorgal10 Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza 30.08.09, 20:29
      Znów ferrari wyprzedza konkurencję...

Pozdrawiam,
    • Gość: i tak nie kupię Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.217.146.194.generacja.pl 30.08.09, 20:57
      linia piękna, ferrari znowu zaczyna robić kształtne wozy, bo w ostatnich latach trochę tą sztukę zapomnieli. przód faktycznie zdeko przefajnowany.
    • Gość: wooki74 Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.aster.pl 30.08.09, 20:59
      Wnetrze wyglada jak tania wieża stereo marki Panasonix z tymi wszystkimi rozdetymi detalami i mnogością pokrzywionych linii. Przód mi się pdooba, z boku gorzej. Mało jakiś taki agresywny...
    • Gość: Kabekaes Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.acn.waw.pl 30.08.09, 21:17
      Dla mnie konkret.
      Przeciez w wnetrzu spedzamy 99% czas jaki poswiecamy na prowadzenei auta wiec to wlasnie w duzym stopniu on jest decydujacy dla mnie przy wyborze auta.
    • Gość: Wojtek Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.fil24-16.petroinform.com 30.08.09, 21:57
      "Przeciez w wnetrzu spedzamy 99% czas jaki poswiecamy na prowadzenei auta"

Wytłumaczysz mi jak spędzasz pozostały 1% czasu prowadząc auto ? :/
    • Gość: Gość Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.elk.net.pl 30.08.09, 22:09
      hahahaha no citroen :D, ale wnetrze rewelka
    • Gość: skalp Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.e-wro.net.pl 30.08.09, 22:14
      ok. ale gdzie jest predkosciomierz ? ;)
    • Gość: emo Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:29
      multipla...
    • Gość: Gość Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 23:05
      Sylwetka przypomina Zondę, tył AlfęC8, przód na te czasy zbyt futurystyczny, kokpit z F1 ma tyle wspólnego co z parostatkiem.
    • Gość: qurrara Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: 94.254.173.* 30.08.09, 23:47
      @skalp
      doświadczony kierowca określa prędkość rasowego samochodu wyścigowego na podstawie:
      - określonej ilości obrotów
      - danego biegu
      - stopnia nachylenia podłoża
      - masy całkowitej samochodu
      - prędkości wiatru
      - zużyciu paliwa
      - pozycji względem gwiazd
      - efektowi dopplera
      - ilości miniętych słupków drogowych (samochodów) w ciągu minuty
      - natężeniu rumieńców pasażeki
      - ilości PPK (Potencjalne Punkty Karne)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się