Gość: KTFO IP: *.tsi.tychy.pl 29.08.09, 21:22 Pod względem designu nadwozia, krok wstecz w stosunku do F430. Przód cieniutki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: frew Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: 89.72.83.* 29.08.09, 21:51 jak dla mnie bomba! dbałość o szczegóły, fantastyczny design, pewnie rewelacyjne osiągi... oj tylko pomarzyć ;) Link Zgłoś
Gość: dsf Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.tktelekom.pl 29.08.09, 22:21 W sumie niezly Link Zgłoś
fred-k2 Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza 29.08.09, 23:02 Jeśli chodzi o względy estetyczne to wg mnie jednak nic nie przebije F40 i F355, nie podoba mi się ten model. Nie wątpię w to, że pod względem mechanicznym auto będzie wspaniałe. Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.e-wro.net.pl 29.08.09, 23:17 jak dla mnie świetne wnętrze. Bradzo ciekawe, nie jest nudne, ale tez nie jest za bardzo wyzywające. Raczej solidne i stylowe. Z zewnątrz natomiast uważam, że jest jeszcze lepsze!! Piękna bryła, idealne proporcje, kształty, wytłoczenia. MISTRZ ! Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 23:44 Wnętrze ładne, ale czemu karoseria zamiast ładnego przodu ma odkurzacz? Auto wygląda z przodu okropnie:/ Link Zgłoś
Gość: Bino Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:52 te przód przypomina samochody marki citroen, czyli jak na ferrai to marnie sie prezentuje... Link Zgłoś
Gość: Bald Bear Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 12:14 Deska rozdzielcza futurystyczna, krok w kierunku hondy :P ale wygląda bardzo dobrze, co do karoserii to sie nie będę wypowiadał bo poprostu nie ma nad czym sie rozwodzić :/ Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.chello.pl 30.08.09, 13:23 No dobra, a jak sie wlacza kierunkowskazy? Link Zgłoś
Gość: pawez Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.chello.pl 30.08.09, 16:00 Jeden z najładniejszych modeli ostatnich lat Link Zgłoś
Gość: Hutch Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.radom.pilicka.pl 30.08.09, 16:06 Paskudne wnętrze. Link Zgłoś
Gość: alejaja Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.stk.vectranet.pl 30.08.09, 16:32 i tak mnie nigdy nie bedzie stac... Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 17:17 Wnetrze ekstra, nadwozie tez fajne. Link Zgłoś
Gość: ready4freddy Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.ip72.fastwebnet.it 30.08.09, 18:37 pewnie kwestia przyzwyczajenia, chociaz troche tego sporo pod palcami - lopatki od skrzyni biegow, a teraz kierunkowskazy? zreszta najwazniejsze i tak jest manettino :) panie autorze, dlaczego "kontrowersyjny"? mozna prosic o jakis cytat? bo chyba nie chodzi o kontrowersje wsrod tutejszym forumowiczow? :D Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 18:53 Jak sie ma ferrari, to nie trzeba uzywac kierunkowskazow ;) A powaznie, wnetrze super. Takie wyscigowe. Natomiast przod faktycznie sredni. Fakt, ze bardzo agresywny. Jak pysk weza. Tylko z Ferrari sie zupelnie nie kojarzy. Link Zgłoś
thorgal10 Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza 30.08.09, 20:29 Znów ferrari wyprzedza konkurencję... Pozdrawiam, Link Zgłoś
Gość: i tak nie kupię Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.217.146.194.generacja.pl 30.08.09, 20:57 linia piękna, ferrari znowu zaczyna robić kształtne wozy, bo w ostatnich latach trochę tą sztukę zapomnieli. przód faktycznie zdeko przefajnowany. Link Zgłoś
Gość: wooki74 Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.aster.pl 30.08.09, 20:59 Wnetrze wyglada jak tania wieża stereo marki Panasonix z tymi wszystkimi rozdetymi detalami i mnogością pokrzywionych linii. Przód mi się pdooba, z boku gorzej. Mało jakiś taki agresywny... Link Zgłoś
Gość: Kabekaes Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.acn.waw.pl 30.08.09, 21:17 Dla mnie konkret. Przeciez w wnetrzu spedzamy 99% czas jaki poswiecamy na prowadzenei auta wiec to wlasnie w duzym stopniu on jest decydujacy dla mnie przy wyborze auta. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.fil24-16.petroinform.com 30.08.09, 21:57 "Przeciez w wnetrzu spedzamy 99% czas jaki poswiecamy na prowadzenei auta" Wytłumaczysz mi jak spędzasz pozostały 1% czasu prowadząc auto ? :/ Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.elk.net.pl 30.08.09, 22:09 hahahaha no citroen :D, ale wnetrze rewelka Link Zgłoś
Gość: skalp Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.e-wro.net.pl 30.08.09, 22:14 ok. ale gdzie jest predkosciomierz ? ;) Link Zgłoś
Gość: emo Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:29 multipla... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 23:05 Sylwetka przypomina Zondę, tył AlfęC8, przód na te czasy zbyt futurystyczny, kokpit z F1 ma tyle wspólnego co z parostatkiem. Link Zgłoś
Gość: qurrara Re: Ferrari Italia - nowa jakość wnętrza IP: 94.254.173.* 30.08.09, 23:47 @skalp doświadczony kierowca określa prędkość rasowego samochodu wyścigowego na podstawie: - określonej ilości obrotów - danego biegu - stopnia nachylenia podłoża - masy całkowitej samochodu - prędkości wiatru - zużyciu paliwa - pozycji względem gwiazd - efektowi dopplera - ilości miniętych słupków drogowych (samochodów) w ciągu minuty - natężeniu rumieńców pasażeki - ilości PPK (Potencjalne Punkty Karne) Link Zgłoś