Dodaj do ulubionych

MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!!

IP: *.net-serwis.pl 03.02.02, 20:47
Obserwuj wątek
    • Gość: mati Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 03.02.02, 21:13
      Polonez plus-ja bym tak zrobił,albo nawet jakiś do 5tys.Kupsz coś niby dobrego
      za 10tys.(nieważne jaka marka)to po jakimś czasie wydasz na naprawy 5tys ,a
      wart będzie powiedzmy z 6-7tys.Sensowny w miarę współczesny wozik kosztuje ok
      15tys.
    • Gość: Adam Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 21:23
      To ja może tak patriotycznie, poldek plus :)
      • Gość: Jack Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.gazeta.pl 03.02.02, 21:36
        Polonez z 97/98 do wyboru do koloru - jak się poszuka to można znaleźć coś w
        dobrym jeszce stanie.
        • Gość: elke Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.02, 21:48
          a co powiesz na bmw 316 z 90 roku oddam ci ja za 9 tys musisz tylko po nia
          przyjechac do niemiec.
          • Gość: mati Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 03.02.02, 23:30
            Elke nie rób ludzi w jajo.Auta pow. 10 lat nie zarejestruje w Polsce,a poza tym
            już widzę w jakim jest idealnym stanie.Tak wogóle 9tys DEM czy PLN?
            • Gość: elke Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.02, 01:00
              na jakim ty swiecie zyjesz przeciez zmienily sie przepisy. Nie placi sie cla i
              mozna sprowadzac auta powyzej niz 10 lat. Auto jest w super stanie bo o nie
              dbalam jak chcesz to przesle ci fotke. Cena w PLZ.
              • Gość: malko Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 09:44
                Gość portalu: elke napisał(a):

> na jakim ty swiecie zyjesz przeciez zmienily sie przepisy. Nie placi sie cla i
                > mozna sprowadzac auta powyzej niz 10 lat. Auto jest w super stanie bo o nie
                > dbalam jak chcesz to przesle ci fotke. Cena w PLZ.

9000PLN + 180EURO (formalności) + 0% cło + 6,5% akcyza + 22%VAT + 250SAD + wyjazd
                do Niemiec = kolejny sztrucel do utylizacji w Polsce.

Nic tylko przywozić!!!! Niemcy tylko zacierają ręce.

• Gość: Funky Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.02, 11:14
                  Gość portalu: malko napisał(a):

> 9000PLN + 180EURO (formalności) + 0% cło + 6,5% akcyza + 22%VAT + 250SAD + wyja
                  > zd
                  > do Niemiec = kolejny sztrucel do utylizacji w Polsce.
                  >
                  > Nic tylko przywozić!!!! Niemcy tylko zacierają ręce.
                  >

Troche dorzuciles kolego.
                  Tablice celne z ubezpieczeniem na miesiac kosztuja 150€, a mozna kupic na
                  tydzien, co zmniejsza cene.Mozna tez wywiezc na numerach probnych, co jest
                  jeszcze tansze, ale zwieksza formalnosci w Polsce.
                  Akcyza 6,4% (do 1999cm³).
                  SAD kosztuje tyle jezeli zlecisz cala operacje dla agencji celnej.

Gruß Funky
                • Gość: Casey Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 04.02.02, 23:34
                  > kolejny sztrucel do utylizacji w Polsce.
                  >
                  > Nic tylko przywozić!!!! Niemcy tylko zacierają ręce.
                  >

Przestańcie pieprzyć!
                  Właśnie przywiozłem autko z '88 roku z przbiegiem 51000km
                  i jest dużo lepsze niż gówno stojące w salonach za 30000-40000 złotych

Casey
                  • Gość: jurek Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 00:25
                    Casey ! Ty taki cwaniak i wierzysz w te 3.5 kkm rocznie ??? Toż w Polsce
                    kapelusze robią więcej !!!
                  • Gość: Adam Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 19:13
                    Gość portalu: Casey napisał(a):

> > kolejny sztrucel do utylizacji w Polsce.
                    > >
                    > > Nic tylko przywozić!!!! Niemcy tylko zacierają ręce.
                    > >
                    >
                    > Przestańcie pieprzyć!
                    > Właśnie przywiozłem autko z '88 roku z przbiegiem 51000km
                    > i jest dużo lepsze niż gówno stojące w salonach za 30000-40000 złotych
                    >
                    > Casey

Absolutnie nie chce nikogo obrazić, ale chyba Cię porypało. Auto z 88r nie może
                    mieć 51000 przebiegu, to poprostu niemożliwe, chyba że 10 lat stał w garażu.

• Gość: Klemens Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 05.02.02, 20:13
                      Znam człowieka który robi rocznie 1500 km. Jest lekko chory na serce i lekarz
                      poradził mu żeby lepiej nie jeździł, więc samochód przeważnie stoi w garażu.
                  • Gość: Gizmo Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.dhs.org 06.02.02, 01:27
                    Gość portalu: Casey napisał(a):

> > kolejny sztrucel do utylizacji w Polsce.
                    > >
                    > > Nic tylko przywozić!!!! Niemcy tylko zacierają ręce.
                    > >
                    >
                    > Przestańcie pieprzyć!
                    > Właśnie przywiozłem autko z '88 roku z przbiegiem 51000km
                    > i jest dużo lepsze niż gówno stojące w salonach za 30000-40000 złotych
                    >
                    > Casey

Hehe gosciu ales ty naiwny, a nie pytales sie ile czasu byl licznik odkrecany.
                    Chlopie masz fantazje, nic tylko pozazdroscic ci uciechy.
          • Gość: Jerry Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.dhs.org 04.02.02, 02:08
            Gość portalu: elke napisał(a):

> a co powiesz na bmw 316 z 90 roku oddam ci ja za 9 tys musisz tylko po nia
            > przyjechac do niemiec.

elke jak dorzucisz dresy do tego to przyjezdzam od razu...
            • Gość: elke Re: MAM 10 TYŚ.PORADZCIE JAKI SAMOCHÓD KUPIĆ!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.02, 11:04
              o akcyzie i vacie nie pisalam bo to kazdy glupek wie.

dorzuce nietylko dre, ale jeszcze 2 bejsbole na plecy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka