dotry 05.04.10, 16:02 czy dzisiaj przychodzą przelewy? Wysłałam 2 wychodzące i czekam na jeden przychodzący. Przychodzcy nie przyszedł. Zawiodła klientka, czy bank? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasheya Re: przelewy 05.04.10, 16:39 A banki dzisiaj czynne? Przelewy przychodzą i wychodzą jak pracują banki i pracuje KIR Odpowiedz Link
havana28 Re: przelewy 05.04.10, 16:43 z tego co wiem sesje elixiru sa tylko w dni robocze Odpowiedz Link
yasheya Re: przelewy 05.04.10, 16:54 "z tego co wiem sesje elixiru sa tylko w dni robocze" dokładnie tak Moje pytanie było retoryczne Odpowiedz Link
miska_malcova Re: przelewy 05.04.10, 20:11 no przecież dziś jest święto! Banki nie działają i przelewy nie przychodzą, ani nie wychodzą. Odpowiedz Link
karach Re: przelewy 05.04.10, 21:51 No właśnie, ja wysłałem przelew w piątek po popołudniu i jeszcze nie dotarł do odbiorcy. Przez te święta i lany poniedziałek będzie pewnie dopiero we wtorek rano. Swoją drogą to ciekawe, że w tych czasach tak długo idzie przelew! Powinien być u odbiorcy maksymalnie po kilku minutach. A kierując się słowami przecież dziś jest święto! Banki nie działają i przelewy nie przychodzą, ani nie wychodzą powinniśmy się cieszyć, że w ogóle nam internet działa!!! (chociaż przecież Telekomunikacja nieczynna he he) Odpowiedz Link
miska_malcova Re: przelewy 05.04.10, 23:04 karach napisał: Powinie > n być u odbiorcy maksymalnie po kilku minutach. A kierując się słowami pr > zecież dziś jest święto! Banki nie działają i przelewy nie przychodzą, ani nie > wychodzą powinniśmy się cieszyć, że w ogóle nam internet działa!!! > (chociaż przecież Telekomunikacja nieczynna he he) przeciez doskonale wiesz co miałam na myśli. Odpowiedz Link
akacjax Re: przelewy 05.04.10, 23:05 > (chociaż przecież Telekomunikacja nieczynna he he) e...tam, nieczynna, mnóstwo ludzi siedzi przy telefonach...jest kilka serwisów całodobowych... No i tak sobie pracują, a w międzyczasie przędą "sieć"...no to net jest Odpowiedz Link
jamesonwhiskey Re: przelewy 06.04.10, 13:30 > No właśnie, ja wysłałem przelew w piątek po popołudniu trzeba bylo wyslac rano to by dotarl Odpowiedz Link