Dodaj do ulubionych

wypoczynek w Bieszczadach

12.03.11, 10:04
Witam!
Chciałam spytać czy ma ktoś namiary na sprawdzone gospodarstwo agroturystyczne w Bieszczadach.Nie musi być luksusowe, chodzi o pobyt ok.1 tyg w maju lub czerwcu tak żeby odpocząć od miasta w zaciszu.Fajnie byłoby jakby była możliwość wyżywienia na miejscu ekologicznymi produktami u gospodarza.Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • basia_34 Re: wypoczynek w Bieszczadach 12.03.11, 12:27
      www.farfurnia.pl/cennik.php fajne gospodarstwo, mili gospodarze, możliwość obcowania ze zwierzętami, wegetariańskie jedzonko smile

• justyna3003 Re: wypoczynek w Bieszczadach 12.03.11, 19:28
        bardzo dziękuję za namiary-świetne gospodarstwo!
        Czekam na dalsze propozycjesmileW sumie mogą być też z innych górskich okolic, byle sprawdzonewink
        • marya5 Re: wypoczynek w Bieszczadach 13.03.11, 10:28
          Tu byliśmy w zeszłym roku w czerwcu, cisza, spokój, gospodarze bardzo mili, bardzo czysto, możliwość wykupienia wyżywienia.
          www.rajskigosciniec.pl/
          • wala73 Re: wypoczynek w Bieszczadach 14.03.11, 14:12
            Ja polecam Ranczo Adama Ustjanowa Górna koło Ustrzyk Dolnych prawdziwe gospodarsto ze statusem ekologicznego jazdy konnie w cenie pobytu,staw , kotki, pieski, perliczki, króliki swinki krówki dobre wiejskie jedzonko i duze porcje, daleko od drogi głownej okoliczne wzgórza należace do gopodarza.Blisko Solina,basen kryty i otwarty w Ustrzykach trasy rowerowe i piesze.Ech chyba tam wróce.
    • muminek1506 Re: wypoczynek w Bieszczadach 14.03.11, 15:01
      Polecam bardzo przyjemne miejsce u Pani Leśnik
      www.wetlina.com.pl/
    • czekolada72 Re: wypoczynek w Bieszczadach 29.02.12, 17:38
      up
      • czekolada72 Re: wypoczynek w Bieszczadach 31.01.13, 11:17
        moze ktos cos dorzuci nt?
        • jarkotowa1 Re: wypoczynek w Bieszczadach 31.01.13, 11:23
          Chata Magoda
    • bav Re: wypoczynek w Bieszczadach 31.01.13, 23:42
      Polecam sprawdzone:
      1/ Nasiczne, Gościniec Pod Jaskiniami www.podjaskiniami.pl/
      serce Bieszczadów smile zwierzyna, przyroda, połoniny, jaskinie, bieszczadzkie legendarne zakątki, brak komercji, w każdą stronę trasy wycieczkowe, bdb warunki noclegu, możliwość wyżywienia (pyszne tradycyjne potrawy regionalne), wieczory z opowieściami leśniczego przy ukraińskich procentach smile
      2/ Piotrowa Polana (Wetlina Stare Sioło) www.bieszczady.pl/pp z niezwykłą atmosferą Bieszczadów sprzed wielu lat i szefującym Niedźwiedziem smile jedno z miejsc bez których nie pozna się Bieszczadów. warunki do wyboru: domki albo luksusowy pensjonat, wyżywienie na zamówienie. Moc opinii w necie smile
      Ahoj przygodo!
      • jagoda85 Re: wypoczynek w Bieszczadach 01.02.13, 12:59
        Piotrową Polanę polecam. Byłam tam dwukrotnie. Ładne położenie, właściciele bardzo mili.
    • kanga_roo Re: wypoczynek w Bieszczadach 01.02.13, 12:05
      czy ja się mogę dopisać? poszukuję miejsca, gdzie można pojechać z namiotem. byliśmy w takim gospodarstwie w okolicach Karpacza, można było wynająć pokój z wyżywieniem, ale była też ogromna łąka przygotowana dla namiotów, osobne sanitariaty, itp udogodnienia pola namiotowego. było cudownie, wszystkie plusy agroturystyki (kameralnie, miło, no i zwierzęta!)oraz wszystkie zalety namiotowej "niezależności".
      • ta.dam Do kanga_roo 03.02.13, 19:19
        Podasz przy okazji namiary na to miejsce niedaleko Karpacza? smile
        • kanga_roo Re: Do kanga_roo 04.02.13, 10:50
          podam, ale tylko w zamian za Bieszczady big_grin

www.ekofarm.jelenia.com.pl/
          • ta.dam Re: Do kanga_roo 04.02.13, 19:49
            Dzięki! Niestety w Bieszczady jeździłam tylko jako studentka z namiotem, często na dziko... więc to nie opcja dla rodziny. Ale może ktoś jeszcze się wypowie na temat?
      • nutilka Re: wypoczynek w Bieszczadach 05.02.13, 00:23
        chatamagoda.blogspot.com/
        poczytaj poznaj gospodarzy sama zdecydujesz.Ja byłam zachwyconasmile
        • myszka_1405 tatry 05.02.13, 09:13
          tu jest tanio smacznie, moze nie za luksusowo ale rodzinnie smile ladna okolica, polecam, smile
          www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/7040,zab,pokoj-kwatera-w-zebie-w-malopolskim;malopolskie/
          • czekolada72 Re: tatry 16.03.13, 19:54
            i tu gory...
          • kasiek-kd Re: 18.03.13, 00:34
            ciut na zachód
            w Beskidzie Niskim
            polecam HAJSTRĘ - miejsce idealne dla rodzin z dziećmi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka