04.01.12, 21:12
Już na szczęście nie trzymam na nim zbędnych bieżąco pieniędzy.
Od wielu lat mam w PKO BP, co wiąże się z opłata 6,90 plus 2 zl za iPKO(bankowość internetowa) plus 0,50 groszy za każdy przelew internetowy. Na razie trzyma mnie ubezpieczenie OC mieszkania, ale chyba w lutym się kończy. Reklamowane 0 zł dotyczy tylko nowych klientów jakby co.
Zlikwidowałam lokaty w BOŚ i pozostał mi ROR. Mam miesięczne wypowiedzenie więc w styczniu mogę zdecydować się na przeniesienie. Konto kosztuje 10 zl, ale płacą za przelewy i płatność kartą.
Obserwuj wątek
    • solejrolia Re: ROR dobry 04.01.12, 22:19
      w ing (konto direkt) nie ma opłat, przelewy 0zł, dopiero prowizja 7zł jest pobierana za nieużywanie karty płatniczej
      w milenium, konto 0zł, przelewy również, ale przychód na konto co m-c minimum 1tys zł.

w innych bankach nie wiem jak to wygląda. ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie płacić za posiadanie konta w banku.
      • em-k-a Re: ROR dobry 05.01.12, 10:29
        ja mam w ING i jestem bardzo zadowolona z racji wykonywania dużej ilości przelewów,
        tak jak poprzedniczka napisała, przelewy darmowe i prowadzenie konta darmowe, pod warunkiem wykonania transakcji kartą za 100zł
    • tessla81 Re: ROR dobry 05.01.12, 11:14
      DBnet w Deutsche banku

konto całkowicie bezpłatne przy użyciu karty 1 raz/m-c (obojętna kwota może być 1 zł)
      przelewy internetowe bezpłatne
      wszystkie bankomaty na świecie bezpłatne
      polecam
    • madziamro Re: ROR dobry 05.01.12, 17:35
      ja mam w ing i spoko
      konto za darmo
      wszystkie bankomaty
      przelewy tez
      karta dokonuje płatności na 100zł miesięcznie i też jest bezpłatna
    • poziomek86 Re: ROR dobry 05.01.12, 22:55
      DBnet w Deutsche Bank
      mBank (2 zl miesiecznie jezeli nie wydalismy karta min 100).
    • elwira_kosa Re: ROR dobry 30.05.14, 12:19
      wszystko darmowe masz w T - MOBILE BANK
      • browneyes205 Re: ROR dobry 14.06.14, 16:32
        polecam Inteligo - (właścicielem jest PKO BP)
        to konto internetowe a jeśłi miesięcznie zapłacisz kartą 100 zł - jest za darmo.
        Mają promocyjne lokaty.
        A w dodatku do teraz jest promocja - że jak zołożysz konto z polecenia do 31.08.14
        to i wydasz katą 200 zł. to dostaniesz od banku 100 zł.
        Szczegóły na: maminteligo.pl albo inteligo.pl
        Musisz mieć osobę, która cię poleci - jeśłi nie masz takiej osoby to
        napisz do mnie na mocca555@gazeta.pl a ja prześlę Tobie kod polecający do założenia konta
        z premią.
    • marta-siwek Re: ROR dobry 08.06.14, 12:45
      sprawdz sobie tego typu BANK
    • feel2-11 Re: ROR dobry 04.07.14, 21:16
      Witam, oferuję kod promocyjny uprawniający do założenia konta z premią 100zł od banku, od siebie dorzucam dodatkowo 30zł! Wystarczy spełnić prosty warunek - wydać 200zł kartą debetową. Konto jest w pełni darmowe (wystarczy wydać 100zł miesięcznie kartą, w przeciwnym przypadku bank pobiera 4zł). Promocja ważna do końca sierpnia 2014. Zainteresowane osoby proszę o kontakt:

feelthemusic2011@gmail.com

Więcej info można znaleźć np na stronie:

www.jakoszczedzic.pl/2014/06/100-z-za-zaozenie-konta-inteligo-w.html
      Zapraszam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka