04.03.12, 17:06
Zwykle już w marcu wiedziałam dokładnie gdzie jedziemy i miałam zarezerwowane miejscówki, w tym roku mam totalną pustkę. Mam do wydania max 5 tys na 2 dorosłych i 5 letnie dziecko. Te 5 tys to już na w wszystko (łącznie z kieszonkowym). Wyjazd dokładnie na 2 tygodnie (urlop zaplanowany mam na lipiec). Chciałabym trochę pobyczyć się, trochę pozwiedzać, dziecko pewnie też chętnie pochlapało by się w wodzie. Macie jakieś fajne sprawdzone miejsca?
Obserwuj wątek
    • agpagp Re: wakacje 04.03.12, 17:33
      w zeszłym roku byliśmy w Szczawnicy - było i aktywnie bo po górach czy spływ Dunajcem , zwiedzanie zamku w Czorsztynie (wszędzie busem-auta nie ruszaliśmy) była rowerowa wycieczka wzdłuż Dunajca na Słowację ( rowery wypożyczyliśmy) . Było leniwie bo akurat mieliśmy miejsce nad Grajcarkiem ( taki tam potoczek) i potrafiliśmy cały dzień leżeć sobie na trawie a córka moczyła tyłeczek z innymi dzieciakami - bardziej ambitnie szła z NM na basen - park wodny z rurami , jakimiś wannami i innymi bajerami .Oprócz jednej knajpy wszędzie fajne jedzenie. Pyszne lody!! Nawet NM znalazł pizzerię gdzie oglądał z innymi turystami mecze !
      chociaż bardzo tłoczno smile
      • bo76 Re: wakacje 05.03.12, 22:14
        Jeśli lubisz góry, to może w Beskidy, mamy blisko nad Jezioro Żywieckie, blisko w góry, do Leśnego Parku Niespodzianek w Ustroniu, skocznia w Wiśle, kolej linowa na Szyndzielnię, krzesełkowa na Skrzyczne, Czantorię, Szczyrk, basen w Aquaparku w Gołębiewskim (Wisła), w Bielsku ateatry, kina, zakupy w centtrach handlowych, itpwink
        Można pochodzić, pokąpać się czy pożeglować, pospacerować, pozwiedzać - cały dom do dyspozycji, przystępne ceny od 130zł do 150 zł za cały dom z ogrodem.

www.1-szy.net/mesznadom/index.php?p=0
    • dorotadu Re: wakacje 06.03.12, 09:49
      co roku jeździmy do Chorwacji pod namiot - w zeszłym roku wydaliśmy ze wszystkim (winiety, paliwo itp) 4500z ł - 2 osoby dorosłe 8 lat i 3 lata
      nie mam poczucia że tam "dzidowaliśmy" - 2X ryba w restauracji i 1x pizza, piwko nie z knajpki a ze sklepu , owoce i lody codziennie, zakupy w lidlu
      jeździmy w 2 połowie sierpnia
      • hellusia Re: wakacje 06.03.12, 19:30
        wcale to nie musi być Polska, my jedziemy za granicę samolotem, jeśli poszperasz to znajdziesz tani lot i zmieścisz się w budżecie spokojnie.
      • anyaa Re: wakacje 07.03.12, 10:59
        Dorota, napisałam do Ciebie na priv, zajrzyj proszęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka