leigh7 24.05.12, 15:31 Interesujecie się tematem ekonomii? Oglądacie jakieś kanały TV, programy? Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lili.lolo Re: wiedza o finansach 24.05.12, 19:29 Tak interesuję się, zwłaszcza w skali makro. Czytam forsal.pl, bankier.pl dla ogólnego pogląda co na rynku nieruchomości zagladam na gratka.pl. Strona NBP, żeby prawdzić kursy walut. Oglądam tvn cnbs. Odpowiedz Link
kropkaa Re: wiedza o finansach 25.05.12, 02:06 Tak. Słucham Informatora ekonomicznego Trójki. I nie omijam ekonomicznych artykułów w Polityce. Odpowiedz Link
bwportal.pl Re: wiedza o finansach 25.05.12, 16:16 Tak, interesuję się. Czytam forsal.pl i dostaję prnews.pl na skrzynkę e-mailową. Czytam również działy biznes na portalach (Interia/Onet/Gazeta). Lubie również blog Samcika. Odpowiedz Link
akjawah Re: wiedza o finansach 28.05.12, 18:26 tak, blogi samcika, rybinskiego portal forsal.pl, tvn cnbc, przedruki artykułów o finanasach/ekonomii w Forum Odpowiedz Link
reni_78 Re: wiedza o finansach 30.05.12, 17:19 kiedyś tak i to bardzo dużo ostatnio niekoniecznie, bo finansów brak : (( mój ulubiony portal www.infor.pl oglądałam też TV Biznes, ale po tym jak z zaczerpniętą z niego wiedzą 'zabłysnęłam' na pewnych warsztatach, to przestałam go oglądać Odpowiedz Link