johana75 06.09.12, 08:40 Informuje o tej lokacie bo im więcej ludzi ją założy (mozna mieć max. 10 lokat) tym wyższe będzie oprocentowanie. Jeśli sa chetni to zapraszam Aktualnie 6,4% (a może byc wiecej!) na 4 miesiące www.getinonline.pl/lokata_wspolna/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadida Re: Lokata wspólna w Getin online 06.09.12, 10:46 A nie wydaje ci sie, ze to chwyt marketingowy? Moim zdanieem zostanie na 6,4 lub podskoczy do 6,5%. Mam u nich lokaty i z banku jestem na razie zadowolona. Odpowiedz Link
johana75 Re: Lokata wspólna w Getin online 06.09.12, 12:31 Oczywiście...ale takie oprocentowanie mnie zadowala...nie muszę zakladac nigdzie kont...nie chce mi sie co chwile zmieniać miejsca moich oszczędności. A wiem że powinnam, Gdzie dają lepszy procent od 6,5? Bez dodatkowych formalności i na wiecej niz 10 tys.? Odpowiedz Link
sadida Re: Lokata wspólna w Getin online 06.09.12, 13:02 Nie chciałam Cie zniechęcić. Ja tez mam u nich lokaty. Wypowiedziałam sie tylko na temat tej konkretnej. Odpowiedz Link
johana75 Re: 6,6% na 6 mies. 06.09.12, 20:08 Widze ze lokaty lepsze od GB ale nie chce mi się wszystkiego zakładac wszystkiego od nowa, bez konta jest 6,6% to juz nieźle... Odpowiedz Link
kinga_owca Re: Lokata wspólna w Getin online 06.09.12, 18:56 6.7% ma teraz ideabank na nowe środki - wczytaj się w regulamin dla pewności do 2.09 była na 6.5 ale bez obwarowań za to Odpowiedz Link
z17 Re: Lokata 07.09.12, 13:48 Noble Bank (to osobno wydzielony klon getinu) daje na internetowej lokacie dla nowych klientów 7% brutto na 3 m-ce. Kwota lokaty od 50k do 100k. Również 7% brutto dają na 3 m-ce różne banki spółdzielcze (mają gwarancje BFG więc nie widzę problemu) - skbank, niedawno pbs ciechanów i inne. 6,4% to dla mnie rzecz nie warta uwagi, kasę na lokatach lokuję krótkoterminowo wyłącznie na owe 7% Odpowiedz Link
johana75 Re: Lokata 07.09.12, 15:02 > Noble Bank (to osobno wydzielony klon getinu) daje na internetowej lokacie dla > nowych klientów 7% brutto na 3 m-ce. Kwota lokaty od 50k do 100k. Czyli nie mozna normalnie załozyc tej lokaty tylko oni dzwonia do ciebie tak i wtedy poznajesz szczegóły? Znasz te szczegóły? Zakładalaś juz tą lokatę u nich? Odpowiedz Link
falllen_angel Re: Lokata 07.09.12, 17:25 johana75 napisała: > > Noble Bank (to osobno wydzielony klon getinu) daje na internetowej lokaci > e dla > > nowych klientów 7% brutto na 3 m-ce. Kwota lokaty od 50k do 100k. > > Czyli nie mozna normalnie załozyc tej lokaty tylko oni dzwonia do ciebie tak i > wtedy poznajesz szczegóły? Znasz te szczegóły? Żeby założyć tę lokatę trzeba jednocześnie otworzyć ROR, który kosztuje jedyne 99 PLN miesięcznie. Żeby być zwolnionym z opłaty w wysokości 99 PLN trzeba wrzucić w lokaty dodatkowe 300 000PLN, niestety nie na 7%, a na troszkę mniej. W. Odpowiedz Link
z17 Re: Lokata 07.09.12, 22:29 Wielkie dzięki fallen_angel, nie doczytałem, że jednak to sqrwysyńska oferta z mega haczykiem. Grupa Czarneckiego zdaje się zjadać własny ogon, mimo licznych kompromitacji ze strukturami wciskanymi jako lokaty, dalej uważają, że klient musi być wydojony. Pozostają zatem banki spółdzielcze - w skbanku i pbs-ie ciechanów mam własne lokaty i draństwa na razie nie zauważyłem. pzdr. Odpowiedz Link
nyami.nyami Re: Lokata wspólna w Getin online 06.09.12, 13:32 Doczytałam, że dla "świeżaków" jest 7,5% na 2 m-ce na 10 000, więc mogę założyć tę, a oprócz tego te, o których piszesz. Dzięki za info! Odpowiedz Link
tomasz876 Re: Lokata wspólna w Getin online 06.09.12, 22:54 Ja osobiście nie lubię GB za bardzo kantują. Odpowiedz Link
johana75 Re: Lokata wspólna w Getin online 07.09.12, 17:47 tomasz876 napisał: > Ja osobiście nie lubię GB za bardzo kantują. Napisz cos konkretnie. Jak kantują? Odpowiedz Link
coralin Re: ROR w Getin online 08.09.12, 13:37 Ja z lokat w GB jestem zadowolona. Nie za bardzo mam ochotę poświęcać wiele czasu na przenoszenie funduszy z banku do banku. Myślę o zmianie ROR-u i przyjęłam ofertę Konta Swobodnego (jeszcze nie podpisałam). Jakie haki w nim są, bo nie mogę doczytać? Odpowiedz Link