Dodaj do ulubionych

myjka parowa

26.07.14, 15:54
noszę się z zamiarem zakupu myjki parowej bo nie mam już cierpliwości do ręcznego szorowania fug. czy ktoś z was mogły coś polecić w rozsądnej cenie? i żeby były dodatkowe końcówki typu odświeżanie zasłon itp. w sklepach jest tego sporo ale chciałabym poznać opinie osób użytkujących tego typu urządzenia. z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • lynyang Re: myjka parowa 26.07.14, 20:17
      Witam, ja też zastanawiam się nad kupnem myjki parowej. Od jakiegoś czasu przeglądam internet, opinie klientów i dopytywałam znajomych którzy takie cudo mają. Wygrywa KARCHER wink
      • wojtys79 Re: myjka parowa 14.01.15, 14:33
        Witam,
        polecam profesjonalne myjki parowe - do zastosowania w domu lub firmach sprzątających jak i w przemyśle. Wszystkie modele na tronie www.steamsystem.pl
        W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny kub mailowy dane na stronie.
        Pozdrawiam!!!
        • jamajka79 ja mam karchera 14.01.15, 15:11
          Mam myjkę parową Karcher, w komplecie była szeroka szczotka, i mała właśnie do fug. Dokupiłam sobie końcówkę do mycia okien, której nie używam i końcówkę do mycia fug tzw TURBO. Powiem tak jeśli ktoś ma w domu brudno to na pewno będzie widział mega efekty. Ja u siebie używam ją tylko do mycia fug w łazience bo mam białe na podłodze, myć myje ale zawsze używam jakiegoś płynu do tego. Dość dobrze usuwa rdzawe zacieki. Co jakiś czas używam jej do odświeżenia tapicerki. Reasumując jeśli masz w domu utrzymany porządek to efekty mogą Ci się wydać dość małe, choć nie mówię, że nie ma ich w ogóle. Fakt faktem, że dość małym wysiłkiem i bez klęczenia na kolanach można umyć te nieszczęsne fugi smile
    • dor-ra Re: myjka parowa 29.05.16, 21:31
      dobre myjki parowe ma w swej ofercie ecomyjnia. Znajomy prowadzi taką myjnie i na prawdę konkretnie czyszcza auta maszynyparowe.com/
    • pareko Re: myjka parowa 23.01.17, 11:50
      NIE POLECAM współpracy z ECOMYJNIĄ KATOWICE. Wszystko idzie dobrze do momentu zakupu maszyn. Później już schody. Marketingowo są bardzo dobrzy. I tyle. Jak jest problem to uzyskanie konkretnej pomocy serwisowej ( czy jakiejkolwiek profesjonalnej) jest już problemem. Najczęściej spotykany tekst na jakąś wadę sprzętu brzmi ''pierwszy raz w naszej historii to się zdarzyło''. Na samym początku współpracy siedem miesięcy diagnozowali problem z myjnią parową. Nie mogłem prowadzić działalności. Miałem podstawy, żeby podać do sądu. Nie zrobiłem tego. I żałuję. Oni niue mieli skrupułów żadnych. ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka