krewetka 27.07.14, 19:03 gdzie obecnie mozna zalozyc darmowe konto, jedyne jakie mam wymagania to mozliwosc wplaty w placowce. karty nie potrzebuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaemka Re: darmowe konto 27.07.14, 20:10 Sprawdź Alior Bank, konto Rachunki bez opłat, za nic nie trzeba płacić , poza wydaniem karty, ale ona nie jest obowiązkowa, są wpłaty w oddziałach. Odpowiedz Link
krewetka Re: darmowe konto 28.07.14, 07:49 dziekuje, sprawdzilam, niestety nie jest, gdyz albo musza byc wpływy min. 2500 albo musi to byc konto główne( wplywa pensja lub renta) Odpowiedz Link
kaemka Re: darmowe konto 28.07.14, 17:38 Nie wiem, jakie konto sprawdzałaś, ale to, o którym napisałam, na pewno jest bezpłatne (poza wydaniem karty). Wiem, bo tydzień temu pomagałam rodzicom w jego założeniu, mam całą tabelę prowizji i opłat dołączoną do umowy i prowadzenie konta jest bezwarunkowo za 0 zł, na pewno nie ma potrzeby przelewu na 2500 zł ani regularnych wpływów. Odpowiedz Link
krewetka Re: darmowe konto 28.07.14, 18:44 jeszcze raz przepatrzylam alior, maja 2 konta: konto osobiste( jest darmowe jesli sa wplywy renta lub wynagrodzenie) oraz Wyzszej Jakosci (datrmowe jesli wplywy min 2500 lub transakcje karta 700zl). Moze rodzicom splywa tam pensja lub renta czy emerytura? Odpowiedz Link
kaemka Re: darmowe konto 28.07.14, 20:05 Emerytura rzeczywiście wpływa, ale to nie ma nic do rzeczy, Alior ma 5 kont,w tym jedno walutowe. Mnie chodzi o to: www.aliorbank.pl/pl/klienci_indywidualni/konta_osobiste/konto_arbo Żeby nie było, nie jestem pracownikiem Aliora, po prostu w ciągu ostatnich tygodni przeglądałam trochę kont, wybierając jedno dla rodziców, i to mi wyszło najtańsze z dostępnymi darmowymi wpłatami i wypłatami w oddziałach. Odpowiedz Link
darek9634 Re: darmowe konto 28.07.14, 10:21 WBK Nie wiem, jak wypłaty z bankomatów ale z własnych chyba 0,00zł Karta bezpłatna Oprocentowanie 0,00 % Przelewy przez internet bezpłatne Przelew wynagrodzenia (wpłata gotówkowa w kasie banku z adnotacją np "za lipiec") Odpowiedz Link
kuzkov Re: darmowe konto 28.07.14, 20:15 Inteligo. Konto za darmo bez warunków przelewania wynagrodzenia czy jakiejkolwiek kwoty. Jeśli zdecydujesz się na kartę do konta, to żeby nie było za nią prowizji, wystarczy zrobić w miesiącu operacje na 100 zł. Można też niej zrezygnować, choć ja ją mam, ze względu na wpłatomaty PKO BP. Najważniejsza dla Ciebie sprawa wpłaty w placówce - bezprowizyjne wpłaty w placówkach PKO BP. Cytat ze strony Inteligo "Wpłaty gotówkowe na konto Inteligo, zlecone w placówkach PKO Banku Polskiego, realizowane są w ciągu kilkunastu minut." Do tego teraz można zarobić 100 zł za założenie konta Inteligo. Jeśli chcesz skorzystać, to daj znać na gazetowego maila, podam Ci kod polecający. Odpowiedz Link
staszek_1982 Re: darmowe konto 31.07.14, 10:00 Polecam też konto Wyższej Jakości. Jest zupełnie darmowe – zarówno konto jak i wszystkie przelewy i karta. Odpowiedz Link
vangie Re: darmowe konto 31.07.14, 15:40 gdyby nie ilosc placowek, to t-mobile uslugi bankowe by sie nadawalo... Odpowiedz Link
kremofka Re: darmowe konto 23.10.14, 16:23 potrzebuje założyć darmowe konto -darmowa karta lub niewielka oplata( lub zwolnienie za max 200zl płatności) -możliwość wpłaty w placówce ( miasto 30tys) wiec np ING nie ma placówki -bez oplat za prowadzenie konta Moze ktos zakladal jakies ostatnio? Odpowiedz Link
aankaa Re: darmowe konto 23.10.14, 21:36 przy takich wymaganiach to, chyba, tylko pocztowe Odpowiedz Link
henia04 Re: darmowe konto 23.10.14, 22:24 PKO za zero, ale z Kartą Dużej Rodziny - wtedy nie ma wymaganych wpływów. Tylko dziecko jakieś trzeba jeszcze ubankowić (darmowo oczywicie). Odpowiedz Link
aurinko Re: darmowe konto 24.10.14, 09:09 Sprawdź czy masz w okolicy wpłatomat mbanku. Odpowiedz Link
kremofka Re: darmowe konto 24.10.14, 13:37 niestety najblizszy 30km, ale patrze ze inteligo ma dosc fajna oferte Odpowiedz Link
aurinko Re: darmowe konto 24.10.14, 14:04 Ja zrezygnowałam z inteligo ze względu na wieczne awarie. Odpowiedz Link
kuzkov Re: darmowe konto 24.10.14, 17:57 Oczywiście, że masz rację i wybierz Inteligo. W mieście do 30 tys. na pewno jest palcówka PKO BP, a tam możesz bezpłatnie wpłacać pieniądze na konto Inteligo. Żeby nie płacić za kartę, wystarczy wydać 100 zł na miesiąc. Do tego znów mają program poleceń i za założenie konta Inteligo płaci 100 zł. Odpowiedz Link
aankaa Re: darmowe konto 24.10.14, 00:18 jakby nie patrzeć - darmowe będzie (może) przez rok/dwa później dojdą opłaty za używanie karty/brak wpływów albo przelewów na kwotę ... miesięcznie każdy bank zrobi wszystko żeby zarobić na prowadzeniu "bezpłatnego" konta Odpowiedz Link
kuzkov Re: darmowe konto 24.10.14, 18:03 Widocznie nie masz pojęcia o dzisiejszych bankach i sposobach na uniknięcie opłat i dlatego piszesz takie głupoty. Ostatnią prowizję za jakąkolwiek czynność bankową zapłaciłam w 2009 roku, a mam konta w kilku bankach. Pewnie byś się zdziwiła ile niektórzy co miesiąc potrafią wyciągnąć od banków z różnych promocji. Odpowiedz Link