Gość: qaz IP: *.ip.netia.com.pl 24.03.10, 06:11 czy jest jakieś sprawdzone biuro podróży z Warszawy organizujące wczasy w Chorwacji z dojazdem autokarem ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 08:20 Z Warszawy to nie znam ale w Krakowie jest biuro podróży Olimp które organizuje wczasy w Chorwacji, z dojazdem z Warszawy również. Wczasy są w Dalmacji na półwyspie Pljesac koło Orebića w hotelu Komodor. Hotel bardzo średniej klasy, natomiast jest godny polecenia ze względu na wspaniałe położenie .Przecudowne miejsce.Jeżeli nie zależy Ci specjalnie na super warunkach w hotelu, to polecam.Więcej zobacz na stronie Olimpu - www.Olimp.travel.pl. Byłam tam w zeszłym roku i jestem zauroczona tym miejscem. Chyba wrócę tam w tym roku również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 11:14 pozdrawiamy pracownicę Olimpu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 08:29 Kasiu, Jesteś tak podejrzliwą osobą, że myślę że jesteś nieodrodną córką kolegów z PISu. Ktoś prosił o informację to mu jej udzieliłam i to na podstawie autopsji nie domniemania. I to wszystko.A Ty myśl sobie co chcesz.Jesteś śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TatomirTitosław Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.10, 16:40 Problem z Olimpem i z innymi biurami z południa Polski, ze nie wiesz czy ten wyjazd z Warszawy będzie czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.net.stream.pl 24.03.10, 11:19 Sprecyzuj czy chodzi Ci o biuro w Warszawie czy biuro organizujace wyjazdy z Warszawy do Chorwacji . Do Chorwacji autokarem jest wiele ofert , gorzej z samolotowymi. Rainbow Tour i Funclub ma wyjazdy do Chorwacji i swoje biura w Warszawie . Podpisuję sie rownież pod rekomendacją Joli jeśli chodzi o Orebic- Perna z Olimpu. Jolę proszę o ocenę organizacji tego biura zwłaszcza o warunki dojazdu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alona Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 17:59 Rainbow Tours i Fan klub mają oferty autokarowe do Chorwacji.Rainbow ma tez samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makarska Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.10, 19:25 Tu masz pełną ofertą autokarówek do Corwacji. Same sprawdzone oferty realizowane od lat. Wyjazdy z Warszawy oczywiście. Chorwacja autokarem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśfasola Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: 87.204.108.* 04.04.10, 13:50 No jeszcze Oskar jedzie z Warszay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 16:10 Rainbowtours ma tylko objazdówki, a ja szukam wyjazdu w celach wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.14, 13:02 fan club startuje z poznania i zbiea po całej polsce do chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOminik Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.net4me.pl 15.05.14, 14:13 Hmmm, ciekawe, a dobrze znasz to biuro? Możesz coś więcej powiedzieć o tym Zuways?? Będę wdzięczny za każde info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł1975 Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.net4me.pl 03.08.14, 00:07 To biuro to przede wszystkim przyjacielskie podejscie do klienta:) tak ma byc i tak jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldon Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.net4me.pl 08.08.14, 01:01 Ważne żeby biuro było przyjacielsko nastawione nie tylko na pieniadzse ale przede wszystkim na zadowolenie klienta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hłehłe Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.net4me.pl 08.08.14, 21:05 No tak bo oni w koncu organizuja TObie 2tyg Twojego zycia, chyba nie chcialbym tego zmarnowac:) Zuways ma dobra organizacje i nie mozna sie przyczepic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.net4me.pl 03.07.14, 19:22 Są biura które ruszają z kilkunastu miasta, jest takie biuro w Poznaniu, zachęcam poszukać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BydgoskaGąska Re: wczasy w Chorwacji - autokar IP: *.net4me.pl 03.07.14, 20:52 A z Bydgoszczy też wyjeżdżają?? Odpowiedz Link Zgłoś
jakanu Re: wczasy w Chorwacji - autokar 08.08.14, 10:00 A nie lepiej polecieć samolotem? Taniej, wygodniej i bezpieczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia77 Re: wczasy w Chorwacji - autokar 04.02.15, 22:06 PO co jakieś durnowate biura. Autokarem pojedziecie za 444zł, przynajmniej w ubiegłym roku. To cena w 2 strony. Pojechałem aż do Trogiru. www.turisticus.pl/wakacje-w-chorwacji/ Odpowiedz Link Zgłoś
parasol74 Re: wczasy w Chorwacji - autokar 02.06.15, 17:29 Z Warszawy nie znam ale z Łodzi Gandalf Travel polecam Odpowiedz Link Zgłoś