Dodaj do ulubionych

orebic.com i mojadalmacja

IP: *.147.197.63.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.10, 21:26
Generalnie nie polecam korzystania z oferty orebic.com i mojadalmacja. Chyba,
że masz jakiś przymus. Poza sezonem proponuję pojechać w ciemno i poszukać
czegoś co Ci się spodoba na miejscu! Jak trafisz na willę Veselko-Tanja, co
nie będzie trudne (bo sutenerstwo turystyczne jest wyjątkowe)to masz
przerąbane, więc pij rakijkę i rób zdjęcia, bo syfu tam w maju 2010 nie
brakowało i raczej nic (od Tito) się nie zmieniło. Zgłoszenie problemu do
p.Pawła (lub Małgosi) może być trudne, bo to kumpele i przyjaciele, więc fotki
to twoja jedyna gwarancja na wygraną reklamację.Jedno jest pewne, że komfort
u Veselko jest jedynie wirtualny. Pozdro!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: orebic.com i mojadalmacja IP: *.radomsko.vectranet.pl 25.07.10, 21:56
      A możesz napisać coś więcej o tej lokalizacji/ Veselko i Tanja/. Co masz na
      myśli pisząc ,że komfort jedynie wirtualny? Sami interesowaliśmy się tą ofertą ,
      ale zmieniliśmy plany.Nie wymagamy wielkiego komfortu, ale syfu nie zdzierżę.
      Napisz coś więcej, może ostrzeżesz nieswiadomych.
      • Gość: bob Re: orebic.com i mojadalmacja IP: *.147.225.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 08:14
        Niech nikogo nie zmyli widok morza z betonowych balkonów willi. Jest ono (morze)
        zdecydowanie dalej nic się wydaje. Niewielkie podwórko i parking zarazem to
        miejsce mało atrakcyjne (chyba, że coś zmieniło, ale w to nie wierzę). Podczas
        mojego pobytu było zawalone różnymi gratami realizując z powodzeniem funkcję
        piwnicy. Dzieci się tu bawiły, ale z musu, bo nie miały gdzie. Trzeba pamiętać,
        że willa ma kilka apartamentów, więc przy frekwencji przed domem nie usiądziesz,
        bo wszystkiego są ze 3 ławy, a i z grilla też nie skorzystasz, chyba że zajmiesz
        je nocą, albo poczekasz aż będą kiedyś wolne. Pokoje wyglądają niestety
        zdecydowanie lepiej na fotkach niż w rzeczywistości. Na fotce nie zobaczysz
        kurzu i śmieci pod łóżkiem oraz szafą (na szafie też). Zwróć uwagę na szczotkę w
        toalecie. Kurzu zresztą wszędzie pełno i nikt się tym nie przejmuje. Dla 4 osób
        jest tu jednak za mało miejsca z czym wiąże się totalna niewygoda, bo ciężko tu
        się z czymś rozłożyć. Mebelki mocno zciachane, a do tego jakaś stara pościel.
        Stąd też komfort wirtualny, bo rzeczywistość jest lekko przygnębiająca.
        • Gość: gazda70 Re: orebic.com i mojadalmacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.13, 15:29
          To jakaś koszmarna bzdura... kilka razy byłem u Veselka, i nic z tego co piszesz nie jest prawdą. Pracujesz dla konkurencji, czy jak? Veselko zawsze zaprasza gości na rewelacyjną dalmacką kolację, a jeśli chodzi o czystość... jak dostajesz apartament - jest czysto. Jak nasyfiłeś, i nie chce Ci się posprzątać, zamów room service, zamiast wypisywać brednie.
    • Gość: Przemek i Ania Veselko - najlepszy w Orebiciu IP: *.116.227.109.strzyzow227.tnp.pl 26.07.14, 17:01
      Podłość ludzka nie zna granic, opisując negatywnie Veselka musi sie to robic z zazdrości. Wszystko w tym domu jest takie jak powinno być, a atmosfera jest fantastyczna. Ktoś tu napisał, że jak się narobi syfu to się nie powinno narzekać na właściciela domu , że w pokoju jest syf i tak z całą pewnościa było u przypadku tej negatywnej opinii o domu Veselka I Tani. Byliśmy u Veselka w czerwcu 2014, apartamenty super, gospodarz wiecznie uśmiechnięty i co chwilkę zagaduje, żona i dzieci podobnie. Wakacje spędzone w iście dalmatyńskiej atmosferze. Widok z apartamentu 6 na morze i góry rewelacja, a ten betonowy balkon to jakaś paranoja u autora opini, ponieważ większość balkonów w Chorwacji jest betonowa.
    • Gość: JJ Re: orebic.com i mojadalmacja IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.14, 18:14
      Ja nie o apartamentach ale o panu Pawle z Orebic.com . potrzebowałam pewnych informacji i okazało się ,ze Pan Paweł bardzo kompetentnie mnie poiformował a ponieważ mogę zweryfikować te dane potwierdzam ,ze Pan wie o czym mówi .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka