rjb 01.08.10, 13:02 Czy może ktoś polecić coś niedrogiego (ale dla rodziny, a nie dla plecakowca)? Może być kilka(naście) kilometrów za miastem, będziemy samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lopii Re: noclegi okolice Sarajewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 17:38 nikt nie zna zadnego noclegu? Odpowiedz Link Zgłoś
rjb Re: noclegi okolice Sarajewa 09.08.10, 15:25 Niemożliwe, że nikt nie potrafi niczego podsunąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: noclegi okolice Sarajewa IP: *.chello.pl 27.08.10, 17:29 potrzebujesz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurekk Re: noclegi okolice Sarajewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 12:36 Jeśli można- ja potrzebuję. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rjb Re: noclegi okolice Sarajewa 28.08.10, 23:58 Już wróciłem. W samym centrum na ulicy Zelenih Beretki znalazłem biuro informacji turystycznej, gdzie polecili mi "guesthouse" w dzielnicy Bistrik, blisko centrum choć ostro pod górkę. Warunki nie super ale znośne, cena do zaakceptowania, co najważniejsze na Bascarsiję można było się przejść pieszo. Odpowiedz Link Zgłoś