Dodaj do ulubionych

Rezerwacja apartamentu w Chorwacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 14:12
kiedy zamawiacie apartamenty w Chorwacji? Chodzi mi kiedy najpóźniej należy podjąc decyzję, żeby jeszcze coś fajnego znaleźć, np. dla trzyosobowej rodziny na 2011 r.? Czy pod koniec maja na przełom lipca/sierpnia uda się się coś zarezerwować?
Napiszcze jakie macie doświadczenia w tej kwestii!!
Obserwuj wątek
    • Gość: darek.59.pl Re: Rezerwacja apartamentu w Chorwacji IP: *.85-237-161.tkchopin.pl 04.10.10, 15:59
      Zapewne nie ma na to stałej reguły ale ja na poszukiwania "zostawiam" sobie styczeń. Odzywam się wtedy do znanych mi wcześniej oferentów, przedstawicieli, biur, itp. W lutym już wszystko wiem. Rezerwowanie w maju na szczyt sezonu urlopowego nie jest moim zdaniem roztropne ale może się coś odpowiedniego trafić. Pod koniec maja zdecydowana większość atrakcyjnych warunkami i cenami ofert jest zajęta.
      • Gość: joo Re: Rezerwacja apartamentu w Chorwacji IP: 198.36.86.* 04.10.10, 22:55
        czym wcześniej tym lepiej znajdujesz wpłacasz drobna zaliczkę i masz święty spokój
    • piratdrogowy Re: Rezerwacja apartamentu w Chorwacji 16.10.10, 21:52
      to zdecydowanie za póżno , no chyba że ceny zaporowe odpowiadają .np 50 euro /os/dzień, / standard/ odległość od morza / im bliżej południa to taniej /ale termin jest krytycznie nieodpowiedni do jazdy na dziko / polecam wrzesień /
      • piratdrogowy Re: Rezerwacja apartamentu w Chorwacji 16.10.10, 22:14
        jazda na termin z polecenia osoby znanej wynajmującemu jest najbardziej polecaną bo ceny mogą być trawione bez sensacji .np. Biograd w tym terminie -oferta 45 euro u naganiacza :) a w Stonie 30 . Najgorszy jest pierwszy rok , a potem jakoś płynie . Ja już 25 razy :) . bo klimat mi pasuje . ale faktem jest że za tą kasę miałbym Maroko w 4gwiazdkach .porównałem i wiem ale wolę ciśzę w mojej wsi przy Dubrowniku. 15 eu/d/wrzesień/na wariata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka