Dodaj do ulubionych

Chorwacja - wakacje 2011 - pierwszy raz

15.12.10, 21:34
Witamy

Jesteśmy młodym małżeństwem trzydziestolatków:)
W czasie nadchodzących wakacji wybieramy sie po raz pierwszy do Chorwacji. W sumie nie mamy jeszcze nic zaplanowanego. Chcielibyśmy by był to wyjazd, którego celem będzie odpoczynek zwiedzanie i naturyzm.

Wyjeżdżamy ze Śląska. Szukamy osób chętnych na taki wyjazd np w dwa auta. Jesteśmy bardzo otwarci na wszelkie propozycje i plany trasy - wszystko można omówić i uzgodnić.

Mamy kilka życzeń, które chcielibyśmy zrealizować w czasie takiego wyjazdu, Wyjazd ten chcielibyśmy połączyć z wypadem do Włoch (choćby jedno lub dwudniowym), bierzemy pod uwagę tylko nocowanie w kwaterze (namioty odpadają).

Jak jednak napisałem otwarci jesteśmy na wszelkie propozycje.

NASZ EMAIL dial30@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • jactru Re: Chorwacja - wakacje 2011 - pierwszy raz 18.12.10, 10:44
      czołem, jak na 1 raz do Cro,polecam pł.Istria,np. Savudrija koło Umag...mala mieścina,urokliwa, mozna stamtąd zwiedzic cały półwysep, i stosunkowo najbliżej z PL.
      Kwater,osrodkow full.Blisko do Slowenii(np.Koper) i do It.Polecam, służe dodat.info.
    • Gość: marta Re: Chorwacja - wakacje 2011 - pierwszy raz IP: 212.180.160.* 29.12.10, 14:16
      Witam. Bylismy z mężem 2 lata temu we wrześniu na tygodniowym wyjeździe. Polecielismy samolotem do Split i tam wynajęliśmy samochód. Uważam, ze to super rozwiązanie, bo nie traci sie czasu na dojazd z Polski samochodem. Mysle, ze koszty podobne, jesli uda się trafić na tanie bilety. W Splicie bylismy 2 dni, potem Trogir i Szybenik - oba warte zobaczenia i powrót do Splitu i promem na wyspę Hvar. Na Hwarze nocowalismy w mieście Hvar i w Jelsie. Z Hvar znów promem na ląd ale ze wschodniej czesci wyspy i potem prosto do Dubownika. Ostatnia noc znów w Trogirze, bo blisko do lotniska a Trogir nocą jest piekny, więc warto tam nocować, tak samo jak w Splicie:) Troche opisów i zdjęc znajdziecie tutaj: www.bezmapy.pl/chorwacja-miejscowosci625.html. Pozdrawiam i życze udanego wyjazdu:)
      • Gość: GoscCroatia Re: Chorwacja IP: *.adsl.net.t-com.hr 16.05.11, 16:19
        Czesc. Tez lubie nagie opalanie, plywanie i wiele tego.. Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe plazy. Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku. Moj gg. 24236464 Pozdrawiam i zapraszam na wakacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka