Dodaj do ulubionych

bivillage - co myślicie o tym campingu??

IP: 212.244.210.* 27.02.11, 18:32
pytanie jak wyżej, jeśli ktoś tam był to proszę o info jaka plaża dla dzieci, warto tam pojechac???jest gdzie spacerować???Mam ciężki wybór miedzy tym campem a dwoma innymi we Włoszech i kompletny mentlik w głowie:(prosze o każde info!!!!
Obserwuj wątek
    • lafenda Re: bivillage - co myślicie o tym campingu?? 27.02.11, 20:08
      A może tak skorzystać z wyszukiwarki? :)

Pozdrawiam
      Joanna.
      • Gość: rena do lafenda IP: 212.244.210.* 27.02.11, 21:19
        Ja tylko proszę o odpowiedź i nikogo do niej nie zmuszam, jeśli nie masz ochoty odpowiadać to po co w ogóle piszesz??????Wyszukiwarke ku Twojemu zaskoczeniu przeglądnęłam, ale miałam nadzieje że jeszcze czegoś sie dowiem, z tego co wiem to nie ma zakazu na tym, ani na żadnym innym forum poruszania tematów które już kiedyś były, myle śię????
        • lafenda Re: do lafenda 28.02.11, 22:20
          Rena, po prostu ostatnio któryś raz z kolei jest wątek dotyczący tego campingu i wydaje mi się, że można poprostu wyciągnąć jeden z wcześniejszych wątków i tyle.

Pozdrawiam
          Joanna.
    • sanna2009 Re: bivillage - co myślicie o tym campingu?? 28.02.11, 10:00
      Byłam tam 3 lata temu. Wynajęliśmy ze znajomymi domek z 3 sypialniami + salon. Domki bardzo czyste, nowe meble. Na terenie ośrodka baseny (zatłoczone), kawiarnie, restauracje, dyskoteka, sklepy - takie małe miasteczko. Bardzo dużo Niemców i Holendrów - i wszystko zrobione pod nich. Polaków nie spotkaliśmy. Animacje dla dzieci tylko po niemiecku, więc nasze nie chciały chodzić. Wieczorem wyjście na plażę zamykane na kłódkę! Nie ma gdzie spacerować. Czułam się trochę jak w więzieniu. Jeśli chodzi o plażę, to wejście do wody bardzo kamieniste. Jest tam usypany kawałek lepszego zejścia przy płatnych leżakach. Ja bym tam nie wróciła, ale ja po prostu nie lubię takiego rodzaju wypoczynku. Ponieważ jeździmy grupą, wolimy wynająć np. cały dom z prywatnym basenem. Poza tym jeśli Chorwacja - to zdecydowanie Dalmacja a nie Istria - inni ludzie, inny kraj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka