Dodaj do ulubionych

willa janko/ supetar/ brac

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:11
był ktoś w tej willi?
Obserwuj wątek
    • Gość: wrr Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 22:42
      nie, ale w tym roku się tam wybieram:) z biura oskar
      • Gość: Piotr S. ja też tam jadę 20 czerwca ... IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 22:21
        ... zobaczymy co to za "Willa" :) ??
    • Gość: ania Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 08:02
      no właśni może był ktoś w tej willi? przekopałam cały internet i ani jednej opinii;/
    • Gość: kasia Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.11, 22:25
      no to jedziemy w ciemno:)
    • Gość: Lila Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.bgz.pl 07.04.11, 13:57
      Ja też tam jadę w ciemno z biura oskar od 26 czerwca, również nie znalazłam żadnej opiinii na temat tej willi;-( mam nadzieję, że będę zadowolona, warunki są podobno lepsze niż w willi Lili, zobaczę ;-)
    • Gość: kasia Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.11, 15:25
      A może już ktoś był?
      • Gość: ja Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 21:25
        z tego co widziałam na stronie oskara, dzisiaj pierwszy turnus wyjechał:)
        • fankacro Re: willa janko/ supetar/ brac 02.06.11, 10:30
          Byłam z Oskarem w Supetarze w zeszłym roku i wylądowałam w innej willi niż zarezerwowana, na szczęście super wypasionej:), o wyższym standardzie niż ta wykupiona, więc się nie przejmujcie willą Janko tylko odpoczywajcie w cudnym miejscu:))
          • Gość: kobra Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.11, 13:59
            sluchaj , a wiesz w ktorej czesci supetara sie ona znajduje? niedaleko od plazy miejskiej? czy od strony lidla? prosze o odpowiedz, pozdrawiam
            • fankacro Re: willa janko/ supetar/ brac 25.06.11, 15:08
              Nie mam pojęcia, gdyż w niej nie mieszkałam, ale podejrzewam, że bliżej portu, patrząc na mapę Supetaru po lewej stronie:) tam wszędzie blisko.....
    • Gość: kasia Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.11, 20:30
      wrocił ktos?:)
      • Gość: turista Re: willa janko/ supetar/ brac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 10:13
        willa janko znajduje się na Braćkiej 5, bardzo blisko portu i jakies 200-250 m do plaży za portem. W przeciwieństwie do tego co pisze oskar w swojej ofercie pokoje nie są klimatyzowane i te na parterze nie maja balkonów ani tarasów. Ot taka willa z lat 70...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka