lillylive 03.05.11, 19:37 Witam.Poszukuję sprawdzonego namiaru na apartament w Breli dzielnica Podrace 3-4osobowy,dobry standart,pierwsza,max druga linia brzegowa:)tak mi się wymarzyło:)druga połowa czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillylive Re: Brela apartamenty 31.05.11, 20:30 Ponawiam wątek,nie tylko dzielnica Podrace wchodzi w grę,szukam czegoś sprawdzonego! Odpowiedz Link Zgłoś
lennox.1 Re: Brela apartamenty 05.06.11, 21:57 Namiarów nie mam bo nie brałem. 2 linia brzegowa, extra willa - żadnych problemów żeby coś tam znaleźć. Byliśmy w połowie lipca i w 15 min znaleźliśmy 3 apartamenty w super standardzie. Moim zdaniem jeśli nikt Ci nic nie poleci możesz spokojnie jechać w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
lennox.1 Re: Brela apartamenty 05.06.11, 21:58 Aha jak podasz mi mail to mogę Ci wysłać fotki tej willi :) bardzo charakterystyczna więc znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: lennox.1 06.06.11, 20:00 Bardzo proszę o namiar na te willę! W necie znalazłam dużo ogłoszeń wysłałam około 25meili z zapytaniem o nocleg w 17-30 .06 do tych apartamentów które mi najbardziej odpowiadały i WSZYSTKIE odpowiedzi ze nie ma wolnych miejsc w tym terminie:( jadę z dzieckiem i nie chciałabym po długiej podróży spedzic 10h na poszukiwaniu kwatery.Napisałam też do biura podróży w breli dostałam namiar na super wille (dla 3osób)ale za 95euro doba:( Tak wiec poprosze o fotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia G. Re: lennox.1 IP: *.dynamic.mm.pl 11.05.14, 12:47 Witam, mam pytanie szukam namiru na apartamenty w Breli i znalazłam tylko bardzo drogie, albo już zajęte. Czy masz namiary na Willę? Wybieramy się 7.07-19.07.14 w 3 rodziny w tym trójka dzieci. Byłam kiedyś na północy w ciemno bez dziecka i trochę nam zeszło na poszukiwaniach po długiej podróży, dlatego też teraz chciałabym tego uniknąć-szkoda dzieci. Czekam na wiadomość i pozdrawiam. basiaf18@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś