Gość: magda
IP: *.static.akk.net.pl
20.08.11, 14:58
Jechałam pełna obaw jak czytałam opinie , że brudno itd .Przyjechałam na miejsce rano ok 9 , pierwszy był spacer po promenadzie koło małej plaży i fakt szok - śmieci były tu i tam , ale widać już było ekipę sprzątającą :) Mała Plaża też nie zachęcała do kąpieli więc trochę mi było zal tych wydanych pieniędzy ale......wróciliśmy do hotelu , rozpakowaliśmy się itd.Na drugi dzień był wyjazd na dużą plaże - jak dla mnie ok , gdzieś tam leżały śmieci , ale na samej plaży którą mieliśmy wynajeta z hotelu było ok , woda super :) pogoda jeszcze lepsza .Wieczorem spacer po mieście i tłumy ludzi ale tylko na promenadzie koło plaży , stare miasto prawie puste -super widoki :) .Nowsza część miasta też mniej oblegana i czysta :) Z dnia na dzień coraz bardziej byłam zadowolona , pogoda ok 38 stopni , woda ciepła itd czego chcieć więcej :) Śmieci przestały mi przeszkadzać po ok 2-3 dniach ,po 10 dniach pobytu zostałabym na dłuzej ..............:( i czas było wracać do domu ----a teraz zostały tylko wspomnienia i piękne zdjęcia .........może nie za rok , ale kiedyś tam wrócę :):)