wislok1 02.11.11, 22:59 Fajny flimik zrobiony przez Słowaka, pierwszy raz coś tak dobrego technicznie zobaczyłem, brawo ! www.youtube.com/watch?v=ojmw_BhIHsE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Makarska w (prawie)3D na YouTube 02.11.11, 23:04 Tylko podkład muzyczny do d... Zamiast tego szajsu mógł podłożyć to, najfajniejszą ludową piosenkę chorwacką wszechczasów i wszechświata: www.youtube.com/watch?v=T34PA3m59Jw Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Makarska w (prawie)3D na YouTube 03.11.11, 11:24 Twoj też, ten lepszy www.youtube.com/watch?v=sX1S6WKQvlQ&feature=related, może dostaną rozgrzeszenie Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Makarska w (prawie)3D na YouTube 03.11.11, 15:11 Nie prowokujcie z tym Perkoviczem.Działa jak czerwona plachta.Zaraz pojawi się serbofil,awantura i wątek do kosza poląduje. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Makarska w (prawie)3D na YouTube 03.11.11, 22:07 Iza devet sela jest piosenką ludową, apolityczną i wszelkie komentarze polityczne oraz religijne w tym wątku są bez sensu. Więc może lepiej kasować takie komentarze niż cały wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Makarska w (prawie)3D na YouTube 03.11.11, 22:32 IZA DEVET SELA - MPT Čuješ li me kako, dozivam te rode Priko devet šuma i velike vode Po prašnjavom putu ti uz rijeku kreni Kad zapiva sokol sve si bliže meni Czy słyszysz mnie, jak cię wzywam mój rodzie Przez dziewięć lasów i wielką wodę Po zakurzonej drodze w górę rzeki idź Kiedy sokół zaśpiewa, coraz bliżej mnie jesteś Nemoj ići lijevo na križanju staze Tu ne ide niko svi se zvijeri paze Nego ajde desno do velike stijene Gorske će te vile poslati do mene Na rozstaju dróg nie możesz iść w lewo Tędy nikt nie chodzi, tam chadzają bestie (?) Lecz pójdź w prawo do wielkiej skały Górskie wróżki przyślą cię do mnie. Daleko, daleko iza devet sela Daleko sam ja Gdje su vuci, vile i hajduci Tamo gdje sam rođen ja Daleko, daleko iza devet sela Daleko sam ja Gdje se zvjezde Kao ptice gnjezde Tamo tebe čekam ja Daleko, daleko, za dziewięcioma wioskami Jestem daleko Gdzie są wilki, wróżki i hajducy * Tam, gdzie się urodziłem. Daleko, daleko, za dziewięcioma wioskami Jestem daleko Gdzie gwiazdy jak ptaki mają gniazda Tam na ciebie czekam. Čuješ li me kako, dozivam te rode Priko devet šuma i velike vode Budit će nas sunce velikoga sjaja A u zraku miris moga rodnog kraja Czy słyszysz mnie, jak cię wzywam mój rodzie Przez dziewięć lasów i wielką wodę Zbudzi nas słońce o wspaniałym blasku I w powietrzu zapach mego rodzinnego kraju. www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=6150&postdays=0&postorder=asc&highlight=devet%20sela&start=2330 Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: halo hepik1 05.11.11, 11:14 hepik1 napisał: > Nie prowokujcie z tym Perkoviczem.Działa jak czerwona plachta.Zaraz pojawi się > serbofil,awantura i wątek do kosza poląduje. Nawet Ziobro (do tej pory sam to niszczył) w PiS chce wolności słowa i poglądów a ty tu chcesz tego zabronić ? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: halo hepik1 06.11.11, 13:27 Łojcowie Marjanie uciszyli Bonieckiego. Może to lepszy wzór? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: halo hepik1 06.11.11, 16:21 Na Twoje ale i moje szczęście nie należymy do tej samej sekty. Moi przełożeni są bardzo liberalni czego o Twoich powiedzieć nie można co by wynikało z Twoich wypowiedzi. Drogi hepik'u, wolność wypowiadania się jest podstawową zasadą wolnego społeczeństwa. Zmień czymprędzej sektę bo jak widzisz ta rozpada się. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Biokovo w (prawie)3D na YouTube 03.11.11, 22:09 www.youtube.com/watch?v=QEtbJC0aXSE&feature=mfu_in_order&list=UL Też niezły filmik, powiem więcej rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxer Re: Biokovo w (prawie)3D na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:30 Tym razem lepsza muzyka. Riwiera Makarska jest naprawdę urokliwa, choć "trochę" zatłoczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxer IceCreamMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 22:36 www.youtube.com/watch?v=hhIUCB0HudU&feature=related Jest dobry. Choć zdarzają się takim "magikom" wpadki. Pamiętam, że jeden z lodziarzy się zagapił i gałka truskawkowa wylądowała na jego koszuli, wszystkim było do śmiechu, tylko nie jemu Odpowiedz Link Zgłoś