Gość: Darko IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 22:19 Witam, Poszukuję app na zachodnim wybrzeży Istrii. lipiec - 5 osób w tym 3 dzieci więc do morza najlepiej żeby nie było więcej niż 500-700 metrów. Pozdrawiam darko13mkm@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thekaluza Re: Apartament Istria 22.01.12, 13:22 Ja podobnie, trójka dorosłych plus trójka dzieci. od 7 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focusbis Re: Apartament Istria IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.01.12, 18:19 Też proszę o kontakt, troje dorosłych i dwójka 4 latków, wyjazd końsówka sierpnia, najlepiej z basenem i może placem zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet Re: Apartament Istria IP: *.pkobp.pl 02.02.12, 14:03 to i ja się podłączę. Szukamy 2 apartamentów od 5 lipca na 2 tyg. dla 2 rodzin 2+1 i 2+2. Proszę tylko o sprawdzone oferty Odpowiedz Link Zgłoś
milka2002 Re: Apartament Istria 03.02.12, 22:00 polecam pensjonat Oliwier w Medulinie prowadzony przez sympatyczna parę Polaków. Do morza gdzie sa sliczne zatoczki trzeba podjeżdzać z 15 minut, ale co najfajniejsze przy pensjonacie jest basen!!! ze słodką wodą. Ja byłam tam w zeszlym roku www.willachorwacja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focusbis Re: Apartament Istria IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.02.12, 21:07 Szkoda , ale w 5 osób może tam być ciasno, jeśli się zmieścimy? Proszę jeszcze o namiary na fajne miejscówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focusbis Re: Apartament Istria IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.02.12, 18:20 Czy ktoś poleci coś blisko plaży dla rodziny 2+3, nie chodzi o niemieckie strony, tylko z własnego doswiadczenia. Z góry dzięki, piszcie też proszę na priv. Odpowiedz Link Zgłoś