Dodaj do ulubionych

Pytanie o hotel Palace

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 14:45
Witam.
Mamy zamiar w wakacje wybrać się na Chorwację do hotelu Palace. Jeśli ktoś
tam był to proszę napiszcie czy oprócz tej betonowej plaży jest w pobliżu
jakaś inna plaża (np. dzika) tylko że piaszczysta
Obserwuj wątek
    • Gość: Patka Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:34
      witam....
      niestety poza betonowa plażą nie mam innej...Chorwacja raczek nie posiada
      piszczystych plaż...jeśli już są to sztuczne...w sumie betonowa plaża nie jest
      problemem...na takiej plaży spędziłam połowę wakacji 2003 i jestem bardzo
      zadowolona. Pozdrawiam
      • Gość: sandy87 Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 19:53
        niestety, tylko betonowa przy hotelu, ale niedaleko mozna samochodem dojechać a
        malowniczą wysepke Primosten... tam jest bajecznie...naprawdę. Miłego
        odpoczynku. A pro pos Palace, niestety jest to hotel.... sprzed wielu lat
        • Gość: Patka Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 08:32
          sprzed wielu lat ale w zeszlym roku byl tam wielki remont i troche sie zmienilo!
          pozdroofka
          • Gość: Krzysiek Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 19:38
            Jeśli byłaś w hotelu Palace to powiedz jakie tam jedzenie serwują. Ja z żoną
            jadę z biura Excalibure z Krakowa i w ofercie są śniadania i obiadokolacje. I
            czy z hotelu jest blisko do jakiegoś centrum i gdzie można kupować najtaniej
            np. wino i owoce w pobliżu
        • Gość: Kamil Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.class144.petrotel.pl 20.06.04, 10:52
          Primosten nie jest wyspą ale z 2-gej plaży można popłynąc za 15kun na bezludną
          wysepkę np.na 6 godz. , a po tym czasie przypływa po nas i wracamy.
    • Gość: sandy87 Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 19:52
      Na zakupy wszędzie blisko. Facet poza tym tuz przed hotelem stoi z owocami. ;)
      • Gość: kasia Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.acn.pl 19.06.04, 12:53
        no wlaśnie, ja w tym roku jace do Palace - mialam do wyboru jeszcze wielka i
        nowoczesna Medene. Mam nadzieje, ze dobrze wybralam. Przekonam sie o tym za 2
        tygodnie!
    • Gość: Aśka Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:40
      Cześć, moja Mama była w tym hotelu-niestety jest tylko ta betonowa plaża:(
      • Gość: Kamil Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.class144.petrotel.pl 20.06.04, 10:47
        przy Medenie są lepsze warunki do plażowania.
    • Gość: Krzysiek Re: Pytanie o hotel Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:10
      Zdecydowaliśmy się z żoną jechać do hotelu Palace z biurem DampTour. Zobaczymy
      jak będzie. Jeśli ktoś zna ceny owoców i winka (w miarę przystępne) w pobliżu
      to proszę o pomoc. POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka