Dodaj do ulubionych

- - - ? ? MATUSZEK ? ? - - -

IP: *.toya.net.pl 14.06.04, 21:49
Witam,
Co sądzicie Państwo o Biurze podróży ,,Matuszek'' ?
Może byli już Państwo z tym Biurem na wakacjach, bedę wdzięczna za opinie na
temat tego Biura.

Pozdrawiam,

Kasia

Obserwuj wątek
    • Gość: loze Re: - - - ? ? MATUSZEK ? ? - - - IP: 193.111.166.* 17.06.04, 19:55
      Biuro OK, bylem w 2001 w hiszpani. Autokar cacy, na miejscu opieka rezydenta
      tez. Ale to było 3 lata temu.
    • Gość: Gdzia Re: - - - ? ? MATUSZEK ? ? - - - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:13
      Zdecydowanie POLECAM!!! Świetne, nie drogie biuro.Przede wszystkim w cenie masz
      ubezpieczenie i wyżywienie, a inne np TRIADA za wszystko sobie licza osobno i
      cena leci w górę. Byłam z Matuszkiem w Hiszpanii - gorąco polecam.Sprawdzone
      przez wszystkich moich znajomych.Wiem ze mają ofertę w CHorwacji, ale oni
      specjalizują się w Hiszpanii - wiem ze te wyjazdy sa na pewno SUPER!!!!
      • Gość: mac1 Re: - - - ? ? MATUSZEK ? ? - - - IP: *.katowice.pl 06.07.04, 10:57
        Może z Hiszpanii jesteście zadowoleni, ale ja przeżyłem horror w autobusie
        Matuszka. Pomimo zapewnień w obie strony jechał bez klimy. Nie można było
        otworzyc okna bo w tych autobusach się nie da. Ludzie mdleli, horror. Kierowcy
        powiedzieli mi że na HR puszczają gorsze bo trasa krótsza. Ale to było kilka
        lat temu, może się coś zmieniło.
        Ja bym z nimi już nie pojechał, a jeśli jednak coś by mi odbiło to kazałbym na
        piśmie wszystko wpisać pod rygorem zwrotu całej kasy jeśli nie dotrzymali by
        umowy. Pzdr.
    • rex88 Re: - - - ? ? MATUSZEK ? ? - - - 06.07.04, 12:08
      Hmmmm, Matuszek.... Wakacje w Hiszpanii kilka lat temu. Wszystko cacy do momentu powrotu do Warszawy...
      Do Polski wracały 3 autokary, w Katowicach dla tych trezch była przesiadka w podstawiony tam na miejscu autokar do Warszawy. Dwa autokary dojechały na miejsce w odstępie kwadransa. Nie mogliśmy jechać do Warszawy dopóki nie przyjechał trzeci autokar. Czekaliśmy dwie godziny zanim ktoś zadzownił do jakiegoś tam prezesika biura. Ze strony turystów rozmawiało kilka osób, padało mnóstwo niecenzuralnych słów. Wreszcie mimo zgody prezesika autokar pojechał do Warszawy nie czekając na ostatni jadący z Hiszpanii. Zbliżając się do Janek jedyne dzrwi wejściowe z przodu otworzyły się. Nie dawało się ich zamknąć więc cały czas jedna osoba musiała przy nich stać i je trzymać. W okolichach Janek coś strzeliło w silniku. Kierowca powiedział, że na pierwszych światłach jazda się zakończy, bo kiedy się już raz zatrzyma to już więcej nie ruszy. Tak też się stało w Jankach. Była 2 w nocy. Resztę drogi każdy przebył jak tylko mógł. Dla większości zakończyło się powrotem taksówkami...
      Droga powrotna nie do zapomnienia.
    • Gość: Matuszek Re: - - - ? ? MATUSZEK ? ? - - - IP: 195.117.152.* 07.07.04, 10:23
      Byłem trzy lata temu z Matuszkiem w Chorwacji i muszę przyznać że cena była
      bardzo atrakcyjna (777 zł)w cenie wyżywienie 2 razy dziennie i dobre mieszkania
      wakacyjne u Chorwatów w ich domach.
      Naprawdę polecam biuro dobre i solidne.
      pzdr
      • Gość: Margo Re: - - - ? ? MATUSZEK ? ? - - - IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.08.04, 15:37
        Właśnie te "mieszkania wakacyjne" mnie interesują.Czy ktoś z Forumowiczów był z Matuszkiem w Cro w tym roku?Choćby parę słów [nawet jeśli z zasady nie pisujecie:)]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka