Gość: Ewa IP: *.gimnazjum.twardogora.pl 23.03.12, 08:56 Witam Czy ktoś może był w tych apartamentach ? Proszę o opinie. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Apartamenty Gala w Nemirze 23.03.12, 09:40 Minus: www.apartments-omis-dalmatia.com/images/flex/gala/DSC_0059.jpg Na tym zdjeciu tuż ponad domem widać Jadrankę(magistrala nr 8) czyli ci,którzy zamieszkaja po drugiej stronie budynku beda mieli problem z hałasem. Odległość od plazy(120m) nie jest prawdziwa,chyba,że mierzona kreską na wprost. Wg mnie jest dużo dalej. Powrót z plaży pod ostrą górę może byc uciazliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Apartamenty Gala w Nemirze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 19:52 Witam Dzięki za odpowiedź. Cały czas się zastanawiam czy wybrac apartamenty Hrbat czy Gala. Ale chyba Hrbat będą lepsze co o tym sadzisz? Mam jeszcze ofertę apartamentów Roco . Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Apartamenty Gala w Nemirze 23.03.12, 20:31 Hrbat. Standard podobny,cen nie porównywałem a na plażę zdecydowanie bliżej(przynajmniej o 50 %) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Apartamenty Gala w Nemirze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 11:05 Dzięki, jednak zostaje Hrbat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś