Dodaj do ulubionych

Belvedere Medulin aktualne opinie

04.05.12, 15:38
Wybieram sie w tym roku do Chorwacji z biura neckermann, zdecydowałam się już prawie na hotel belvedere ale czytałm różne opinie na temat tego hotelu (opinie pochodzą z 2008 roku) więc podejrzewam że mogło sie dużo zmienić od tego czasu) Wyjeżdzam z dzieckiem i mam wątpliwości co do plaży skalista czy żwirkowa, pokoje nie jestem wymagająca ale nie chce mieć grzyba w pokoju i oczywiscie jedzenie bufet i czy urozmaicony (chodzi o dziecko)Bardzo prosze osoby które przebywały w tym hotelu o opinie.
Obserwuj wątek
    • wislok1 Cóż 04.05.12, 21:37

boklab napisała:

> Wybieram sie w tym roku do Chorwacji z biura neckermann, zdecydowałam się już p
      > rawie na hotel belvedere

Prawie czyni wielką różnicę.

Wpisać sobie do googli
      Belvedere Medulin
      i ma się opinie z 2011 roku, np. z booking.com

Hotel jest przeciętny.
      Na 100% takie opinie są bardzie reprezentatywne o jednej czy dwóch opinii z forum.
      Cóż, wasza decyzja, WASZE pieniądze.
      Tu raczej nie chodzi o to, że warunki są złe, tylko CZY AKURAT TERAZ są jeszcze szanse na coś lepszego za mniejsze pieniądze.
      Teraz to szczerze wątpię.
      Te bardzo dobre i fajne cenowo hotele raczej sprzedały swoją ofertę
    • Gość: karusia Re: Belvedere Medulin aktualne opinie IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 19:51
      Byłam w zeszłym roku. Wspominam bardzo miło. Jedzenie bardzo smaczne, otoczenie przyjemne. Trochę klaustrofobiczne pokoje. Pierwszy raz byłam w hotelu zawsze jezdziłam na kwatery i te szczegolnie polecam. Kwestia gustu.
      • Gość: boklab Re: Belvedere Medulin aktualne opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 14:54
        Bardzo dziekuję za informacje, a jak wygląda plaża przy hotelu betonowa czy żwirek? czy są leżaki do wykupienia na plaży. Ktoś napisał że fajna plaża jest 400 m w strone miasta. Jeszcze jedno pytanko odnośnie basenu czy są leżaki czy dużo ludzi czy fajny basen. Z góry dziekuje za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka