Dodaj do ulubionych

ceny kwater

11.07.12, 09:09
Witam,pierwszy raz jedziemy do Chorwacji na wyspę Pag ,do miasteczka o tej samej nazwie,czy 50 euro za dobę za nocleg w apartamencie (standard normalny bez rewelacji,sypialnia łazienka, aneks kuchenny ,do plaży 60 m,)4 os. to cena ok,

Obserwuj wątek
    • gabriela_n23 Re: ceny kwater 11.07.12, 09:40
      my w zeszłym roku byliśmy również na wyspie Pag i miejscowości Pag i również płaciliśmy 50 eur za 4 osoby czyli nic się nie zmieniło :) miłego wypoczynku
    • hepik1 Re: ceny kwater 11.07.12, 09:58
      Niższa ,zwłaszcza w lipcu czy sierpniu ,była by podejrzana ;)
      Na pewno nie wygórowana.
      • Gość: tom Re: ceny kwater IP: *.tvkstella.pl 11.07.12, 12:43
        ...a poza tym - ocena konkretnej oferty zależy jeszcze od:
        odległości od morza
        widoków jakie się ma z tarasu
        uciążliwego sąsiedztwa
        wyposażenia
        bliskości parkingu
        i jeszcze z 89 innych czynników...
        Ale 50 w wysokim sezonie nie powinno szokować. Znam znacznie droższe, jak i nieco tańsze...
    • 3gosia_77 Re: ceny kwater 11.07.12, 15:05
      Czy masz namiary na wolny apartament blisko morza? Wybieram się z rodzinką 2 + 3 20.lipca do Chorwacji, ale nie mamy jeszcze miejscówki. Oczywiście w dobrej cenie :-)
    • Gość: dorota Re: ceny kwater IP: *.play-internet.pl 16.07.12, 14:51
      W takim razie proszę o namiary na kwatery na Pagu, jedziemy w dwie rodziny, 2+2( dzieci 10,11 lat) i 2+1 ( 6 lat), możemy wyjechać najwcześniej 8 sierpnia a wrócić najpóźnej 24 sierpnia, pobyt max. 14 dni.

Pozdrawiam

Dorota
      • m3223s Re: ceny kwater 11.02.13, 12:13
        Witam,znacie może kwaterę GEA I JURKO w Pagu? Mają b.fajne ceny,ale nie mogę znaleźć żadnych opinii na ich temat,z góry dziękuję.
    • Gość: darek.59.pl Re: ceny kwater IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.13, 13:25
      Nie wiem co dla Ciebie oznacza "bez rewelacji" (np. klima, basen, oddzielne sypialnie, jadalnia, itp.) to myślę, że 50 euro/4 os. to dobra oferta. Jednak powinnaś wziąć pod uwagę to co napisał tom. Jak zwykle "diabeł" tkwi w szczegółach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka