Gość: kasiaz_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 12:59 czy ktos wyjeżdżał kiedykolwiek gdzieś z tym biurem ?? Ja mam zamiar do Chorwacji , prosze o informacje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: Bratniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:11 ja tez mam zamiar i nie bardzo wiem co to za miejsce i jk tam jest.co prawda bylam 2 razy z bratniakiem.szalu to biuro nie robi,ale moze byc.w sumie tez sie zastanawiam no zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Bratniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:15 Byłem 3 lata temu z bratniakiem w Makarskiej i w sumie nie miałem na co narzekać. Wywiązali się z umowy jak trzeba. W ogóle to bardzo polecam Makarską, super miejsce na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ans Re: Bratniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:24 czyli mowisz ze spoko tam jets bo ja z bratniakiem tez bylam ale watpie troche w to biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Bratniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:28 widze ze wiekszosc ludzi ma problem z tym biurem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bratniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:45 ...ja nigdy nie bylam z zadnym bratniakiem ale za to z tui i bylo super...troche drozej ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś