a76 10.07.04, 14:44 Czy pod namiotem nie jest bardzo gorąco w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: gorąco pod namiotem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 15:01 jest strasznie gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a76 Re: gorąco pod namiotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 09:38 dzieki, tak myslalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pegas15 Re: gorąco pod namiotem? 12.07.04, 18:37 nie przesadzaj da sie wytrzymać!!!! Spałem bez przykrycia i przeżylem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: gorąco pod namiotem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.07.04, 15:14 Właśnie wróciłam z Istrii, cały czas spałam pod namiotem i ani razu nie było zbyt gorąco ani w dzień ani w nocy, klimat Chorwacji jest po prostu idealny. Czytałam jednak że od połowy lipca i cały sierpień temperatury są wyższe może wtedy jest goręcej. Moich poprzedników rozgrzało chyba kwaśne chorwackie wino od gospodarzy, ciao Odpowiedz Link Zgłoś
pegas15 Re: gorąco pod namiotem? 13.07.04, 16:02 Jak byłem w Rijece - to jest prawie północ Chorwacji to tez nie było gorąco az tak, jednak jedź do Dubrownika to poznasz co to sa upały. Istria to tak jakbyś porównywała polskie morze i polskie góry - tak się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: gorąco pod namiotem? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.07.04, 14:17 A może ten ktoś jedzie na Istrię ? Poza tym nawet w Chorwacji lata różnią się od siebie tak jak wszędzie, w ubiegłym roku były wyjątkowe upały a w tym jest bardzo umiarkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerto Re: gorąco pod namiotem? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 13.07.04, 22:28 spisz sobie bez ciuchów i jest ok. na fkk kempingu jest naprawde ok. spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś