Dodaj do ulubionych

drogo czy tanio?

23.07.04, 23:12
Place za apartament 3 osobowy 25 euro drogo czy tanio? Apartament jest w
prywatnym domu do morza 120 schodow jest to miejscowość Brela kolo Makarskiej
Jedziemy z męzem i dzieckiem + 2 rodziny 2 + 1 .
Obserwuj wątek
    • Gość: sirk Re: drogo czy tanio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 12:36
      Myślę, że jest to naprawdę tanio.
    • aseretka Re: drogo czy tanio? 25.07.04, 12:50
      Zależy w jakim terminie jedziecie. Jeżeli w lipcu lub sierpniu, to tanio. Co do
      września, to miałabym wątpliwości. Ważny też jest standard apartamentu. Czy to
      tylko pokój do przebocowania, czy pokój z aneksem kuchennym i łazienką.
      • Gość: Ula Re: drogo czy tanio? IP: *.crowley.pl 26.07.04, 14:55
        Uważam że niedrogo jak na tę miejscowość ( dość droga) . Jezeli mogłabyść
        udostepnić mi namiary to byłabym b. wdzięczna wybieram się pod koniec sierpnia.
        ulakaminska@wp.pl
        • beti22 Re: drogo czy tanio? 26.07.04, 17:22
          Gość portalu: Ula napisał(a):

> Uważam że niedrogo jak na tę miejscowość ( dość droga) . Jezeli mogłabyść
          > udostepnić mi namiary to byłabym b. wdzięczna wybieram się pod koniec
          sierpnia.
          >
          > ulakaminska@wp.pl
          Zalatwie ci telefon bo nam zalatwia to znajomy ktory jest Chorwatem
          mieszkajacym w Polsce ale z tego co wiem to do konca sezonu juz jest wszystko
          zajete bo znajomym ta wlascicielka zalataiala ale w innym domu.Albo jak wrocimy
          to przywioze wizytowke z adresem bo my tam juz bylismy takze trafimy bez
          adresu.Jest to mala miejscowosc Brela i ja mysle ze jak w 1 rodzinke to mazna
          by jechac w ciemno i zawsze cos sie znajdzie my jedziemy w 3 rodziny i
          musielismy to zalatwic z wyprzedzeniem zeby mieszkac w jednym domu pozdr.
          • Gość: Ewa Re: drogo czy tanio? IP: 57.90.33.* 27.07.04, 08:39
            Hejka,
            Podobnie jak Ula ja takze szukam miejsca dla siebie i znajomych na wzpoczynek w
            Chrowacji. Planujemy ze znajmymi wyjazd ale choc termin jeszcze nie jest
            okreslony ... tak ma sie ku drugiej dekadzie sierpnia ... z checia zasiegne
            informacji co do namiarow, jesli warunki naprawde dobre ... takze ze wzgledu na
            dzieciaki.
            Pozdrawiam
            Ewa
            ermail@interia.pl
    • jot.be Re: drogo czy tanio? 26.07.04, 16:30
      To jest BARDZO tanio.IMHO trochę za bardzo.
      Sprawdziłbym badzo dokładnie jakie tam są warunki.....
      Bo trafić można różnie....widziałem w Breli tam nawet garaże
      przerabiane na "apartamenty".

Pozdr
      • beti22 Re: drogo czy tanio? 26.07.04, 17:14
        Ale ja tam juz bylam 4 lata temu. Jest jak na ta cene przyzwoicie , pokoje
        czyste,Lazienka na 2 pokoje i kuchnia tez na 2 pokoje.Jest duzy taras z
        widokiem na morze . Taras zacieniony winogronami ( mozna jesc) Jest tez do
        dyspozycji gosci duzy gril.Gospodyni te 4 lata temu byla troche zmierzla ale
        jakos dawalismy jej rade. Mamy nadzieje ze bedzie ok? pa
        • jot.be Re: drogo czy tanio? 26.07.04, 17:17
          To w takim razie ja przepłaciłem ;-)).
          Miłego pobytu życzę i pogody jak na poczatku lipca (35st).

Pozdrawiam
          • beti22 Re: drogo czy tanio? 26.07.04, 17:28
            Dzieki mam nadzieje ze z pogoda bedzie ok. Ja juz bylam w tym roku na
            odjazdowych wakacjach (40 st non stop hi hi) a do Chorwacji jedziemy troche z
            sentymentu do tego kraju no i tez dlatego ze jest to naprawde tanio taniej niz
            nad naszym morzem a pogoda gwarantowana.Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Kasia Re: drogo czy tanio? IP: *.nmax.pl 26.07.04, 20:59
      A mozesz dac mi namiar na nich? Bo tez sie wybieram...Dzięki.
      nowakkatarzyna1@wp.pl
    • Gość: Gonia Re: drogo czy tanio? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:38
      BArdzo tanio, w zeszłym roku ( z tym, że rezerwowany przez agencję) kosztował
      40-44 EUR.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka