Dodaj do ulubionych

Plitwickie jeziora

IP: *.play-internet.pl 31.05.13, 19:59
Witam. Czy ma może ktoś namiary na tanie kwatery w okolicy Plitwickich Jezior do 10 €. Termin- połowa czerwca , 6 osób dorosłych+ 3 dzieci na 1 noc. Czy znajdę coś w tej cenie dla tylu osób i to na jedną noc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewunia Re: Plitwickie jeziora IP: *.play-internet.pl 31.05.13, 20:00
      Oczywiście do 10 € za osobę dorosłą.
    • Gość: darek.59.pl Re: Plitwickie jeziora IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.13, 21:44
      Moim zdaniem nie ma takiej możliwości, a właściwie nam się dotąd nie zdarzyło. Pierwszy raz za 13 euro, a ostatnio za 15 od osoby, 4 km od Parku w Śeliste Dreźnicko.
      • Gość: Ewunia Re: Plitwickie jeziora Slunj Rastoke IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 10:57
        Po przeczytaniu kilku forum zamierzamy przenocować w Slunj Rastoke. Może ktoś tam nocował, może podać namiary i cenę jaką płacił. Czy małe dzieci liczą jak osoby dorosłe. Z góry dziękuję.
        • Gość: vvv Re: Plitwickie jeziora Slunj Rastoke IP: *.ists.pl 02.06.13, 14:58
          Dokładne namiary i formularz rezerwacji znajdziesz na ich własnej stronie.
          W czyjejś relacji czytałem że w ub. roku płacili 40E za trójkę.
        • otopolska1 Re: Plitwickie jeziora Slunj Rastoke 02.06.13, 20:08
          Myślę, że dla pewności dobrze jest wysłać im maila z zapytaniem lub po prostu zadzwonić. Ja w tym roku też prawdopodobnie wybieram się do Chorwacji i również myślałem o tym miejscu na chwilowy postój :)

--------------------------------------
          www.plitwickiejeziora.pl
        • bah77 Re: Plitwickie jeziora Slunj Rastoke 27.01.18, 14:16
          Polecam malowniczą dzielnicę Rastoke na krótki pobyt (czyli min 2 noclegi):
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,164529318,165490881.html i następne posty.

bah77
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka