Dodaj do ulubionych

Noclegi Chorwacja koniec lipca - apartament 2 małż

IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.13, 14:24
Witam

Szukam noclegu w Chorwacji nie mamy jeszcze określonego miejsca myślimy o Split, może Dubrovnik może ktoś poleci jakies inne miasteczko. termin w jakim chcielibyśmy wyjechać to koniec lipca bardzo proszę o jakieś namiary :)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: PeggySue1 Re: Noclegi Chorwacja koniec lipca - apartament 2 IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.13, 14:58
      Ja mam do odstąpienia kwaterę/apartament 2+2 (tylko w tej opcji jedna z par spałaby w pokoju dziennym, a druga w sypialni, nie każdemu to odpowiada) pod Dubrownikiem w terminie 28.07.-11.08.2013 za 43,- EUR doba. Mój post jest tutaj poniżej. Proszę o kontakt na maila.
      • Gość: lilunia Re: Noclegi Chorwacja koniec lipca - apartament 2 IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.13, 15:09
        liunia.j@wp.pl
      • wiolkaa87 Re: Noclegi Chorwacja koniec lipca - apartament 2 04.06.13, 10:43
        Gość portalu: PeggySue1 napisał(a):

> Ja mam do odstąpienia kwaterę/apartament 2+2 (tylko w tej opcji jedna z par spa
        > łaby w pokoju dziennym, a druga w sypialni, nie każdemu to odpowiada) pod Dubro
        > wnikiem w terminie 28.07.-11.08.2013 za 43,- EUR doba. Mój post jest tutaj poni
        > żej. Proszę o kontakt na maila.

Proszę o przesłanie szczegółw dot. apartamentu na maila wiolkaa_87@o2.pl
    • otopolska1 Re: Noclegi Chorwacja koniec lipca - apartament 2 03.06.13, 15:35
      Cześć,

Może Makarska cię zainteresuje ? Miasto jest bardzo fajnie położone i myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie :) Polecam stronkę : www.makarskachorwacja.pl
      • Gość: Chorwat Re: Noclegi Chorwacja koniec lipca - apartament 2 IP: *.adsl.net.t-com.hr 05.06.13, 00:10
        Wynajmuje apartamety w miescowosci Vodice kolo Šibenik nie daleko plazy. Wiecej info i zdiecia moge wyslać na mail: cro80@net.hr Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka