a76 02.08.04, 18:05 Nie wiem jak wy, ale ja uwazam, ze woda w morzu jest zimna w chorwacji, czy tylko w tym roku czy to jest normalna temperatura? Ja sie zawiodlam,pozdrawiam (bylam w Dalmacji i na KRK) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niuniek Re: zimna woda IP: *.tpnets.com 04.08.04, 15:31 To zalezy...ja bylem w Segecie (obok Trogiru) i tam morze tworzy zatoke gdzie oprocz tego ze nie ma duzych fal woda byla naprawde ciepła (ok.24st.)...wszystko zalezy od prądow morskich...np. poplynalem na wyspe Brac i od strony lądu bylem na kapieliksu gdzie wodda byla krystalicznie czysta , ale bardzo zimna (no jak w naszym Bałtyku)..nawet jezowcow tam nie bylo..Wszystko zalezy na jakie kapielisku trafisz! Pozdrowki! HR jest piekna! Viva la vidaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: zimna woda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:27 Na Krku zaczęła się oziębiać przed wichurą, w Sibeniku już była zimna jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: zimna woda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 18:52 jeżeli temperatura wody jest 25 a powietrza 35 to tosamo jak u nas 15 i 25, i tego ciepła wody nie odczuwamy,ale się dziwimy dlaczego ta woda nie jest gorąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: zimna woda IP: 213.155.167.* 04.08.04, 19:11 Byłem w m. Pag na wyspie o tej samej nazwie woda bardzo ciepła Odpowiedz Link Zgłoś