Dodaj do ulubionych

samolotem do Chorwacji, wynajęcie auta+ apartament

24.04.14, 22:29
Czy możecie polecić gdzie ze Splitu (znalazłam eurolot w dobrej cenie) pojechać wynajętym autem?
Interesują mnie raczej wyspy: Hvar lub Korcula.
2 osoby dorosłe i 3 dzieci.
Mieszkanie raczej w apartamencie, ale może być tez jakis maly hotel.
Koniecznie z basenem lub blisko plaża.
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: samolotem do Chorwacji, wynajęcie auta+ apart IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.14, 23:37
      Podajesz bardzo mało danych co Cię interesuje , tylko pobyt czy tez zwiedzanie. Jedna i druga wyspa ma swój urok. Ze względu na bliskość wskazuję na Hvar. Napisz czy chcesz jechać w sezonie czy poza, jaki standard , granice cenowe .Mogę Ci wtedy podpowiedzieć jakies rozwiązanie na Korculi -.
      • zuzu2000 Re: samolotem do Chorwacji, wynajęcie auta+ apart 25.04.14, 09:04
        Lipiec. Pobyt i zwiedzanie. Nie wyobrażam sobie bycia w Choracji i siedzenie cały czas na plaży. Jednak nie widzę sie w zorganizowanej wycieczce.
        Standard średni. Wolę zapłacić mniej niż więcej.
        • deoand Re: samolotem do Chorwacji, wynajęcie auta+ apart 25.04.14, 10:45
          Kwatery i wyspy to już domena kolegi ale jeśli chodzi o zwiedzania z okolic Splitu / samochód / to koniecznie trzeba jechać na południe do Dubrownika a na północ do Zadaru a zkolei w głab kraju czyli północny wschód to Park krajobrazowy w Plitwicach - wszystko to się obróci w jeden dzień tzn każdą atrakcję z osobna czyli auto trzeba wypożyczyć na minimum 3 dni .
          • zuzu2000 Re: samolotem do Chorwacji, wynajęcie auta+ apart 25.04.14, 10:59
            Miałam na myśli gdzie na wyspach Hvar i Korcula.
            Byłam kilka razy w Chorwacji, także wszystkie mam zwiedzone oprócz tych wysp
    • Gość: JJ Re: samolotem do Chorwacji, wynajęcie auta+ apart IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.14, 11:55
      Jeśli bierzesz pod uwagę Korculę to na pewno bardzo kompleksowo i bardzo kompetentnie poradzą Ci w biurze Adriatik tel 22 208 56 78 , 530 86 73 76. lub orebic.com.pl. Na pewno warto się skontaktować ,bo co do tej okolicy mogę ocenić ,ze znajdą to czego szukasz i zrealizują zadanie które im zadasz.
    • nius222 Re: samolotem do Chorwacji, wynajęcie auta+ apart 28.04.14, 18:55
      Zapraszam do Dalmacji na Ciovo !!!
      Z lotniska odbieramy naszych Gości gratis !!!
      Wycieczkę przy pobycie powyżej 7 dni gratis !!!
      Piękne plaże , cudowna okolica !!!
      www.tanieapartamentychorwacja@interia.pl
      nasz facebook;Miłośnicy Dalmacji !!!
      mamy zdecydowanie większą ofertę na naszym FB.niż na stronie ...
      Pozdrawiamy cieplutko z Dalmacji .
    • 2lastmumek Re: samolotem do Chorwacji, wynajęcie auta+ apart 29.04.14, 18:13
      Polecam profil www.facebook.com/OkazjePodroze
      Przedstawiane są na nim najbardziej atrakcyjne oferty za wycieczki i przeloty.
      Odpowiadamy na wszelkie pytania i wątpliwości. Nasza misją jest pomaganie w znalezieniu udanych wakacji. Osobiście wielokrotnie byłem w Chorwacji i mam dość spore doświadczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka