Dodaj do ulubionych

wróciłem z Chorwcji pytajcie ?

IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.04, 06:40
wszelkie pytania na m-gontarz@gazeta.pl jechałem całą drogę na gazie
zjechałem całą Chor. spałem głównie na kempingach przydomowych
Obserwuj wątek
    • Gość: rxxx Re: wróciłem z Chorwcji pytajcie ? IP: *.pkobp.pl 23.08.04, 09:58
      Po co na mail, jeśli jest forum?
      Jakie koszty noclegu na kempingach? Taniej niż na dużych, "komercyjnych"? Jakie
      warunki? Łatwo znaleźć jadąc w ciemno? Jakie byś polecił w okolicach dużych
      miast, typu Trogir, Pula, Dubrowvnik, Makarska? Nocowaliście może gdzieś poza
      Chorwacją (np. Słowenia)?
      • Gość: chesjowisz Re: wróciłem z Chorwcji pytajcie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:37
        wejdż na cro.pl i szukaj Krystka,ale się zdziwi!
      • Gość: włoch Re: wróciłem z Chorwcji pytajcie ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.08.04, 17:30
        a cos dla studentów biedaków-w Rijece lub niedaleko od niej-jakies tanie
        apartamenty,campingi zwykłe i przydomowe,jakie polecasz zebysmy duzo nie
        wydali,moze pokoje.Wogóle jakie tez sa ceny tych rzeczy o których tu pisz.Co
        warto jes zobaczyc w tamtym rejonie bo jestem zielony.W Chorwacji jeszcze nie
        bylem.Z góry dzieki za jakies info.
    • Gość: rxxx Re: wróciłem z Chorwcji pytajcie ? IP: *.pkobp.pl 26.08.04, 10:45
      ???!
      • Gość: bazyl Re: wróciłem z Chorwcji pytajcie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:56
        u nas na www.cro.pl forum codziennie powrót 5 do 10 osób
        • Gość: jacol8 Re: wróciłem z Chorwcji pytajcie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:01
          www.cro.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka