Dodaj do ulubionych

Tribunj - apartament PETRA

12.05.14, 23:24
Witam. jak w temacie, czy ktos z Was był w Villi Petra w Tribunj? Chciałam zarezerwować tam pobyt ale nigdzie nic nie mogę znaleźć na jej temat :/
Pozdrawiam Agnieszka.
Obserwuj wątek
    • kvviatek Re: Tribunj - apartament PETRA 18.05.14, 07:10
      My właśnie jesteśmy w apartamencie PETRA. Też miałem obawy bo nic nie mogłem znaleźć, ale wygląda na to że to jest chyba pierwszy sezon po zmianie właściciela/remoncie. Pokoje są czyste i niedawno malowane (my koło domu znaleźliśmy nawet puszki po farbie z kolorami naszego pokoju). W kuchni wyposażenie "nówka", niektóre rzeczy jeszcze z metkami. Wszystko się zgadza ze zdjęciami które były na stronie. Jedyny minus to jest taki, że koło domu jeszcze nie posprzątane przed sezonem i widać jeszcze końcówki remontów. Samego właściciela jeszcze nie widzieliśmy - nie mógł przyjechać więc klucze zostawił nam pod wycieraczką :) Po pierwszym dniu wrażenia są jak najbardziej pozytywne, zobaczymy jak będzie dalej :)
      • Gość: paulina Re: Tribunj - apartament PETRA IP: *.centertel.pl 18.07.14, 10:14
        Czy macie może @ do właściciela tej kwatery? Nie mogę nigdzie go znaleźć...
        • Gość: kvviatek Re: Tribunj - apartament PETRA IP: 212.160.172.* 25.07.14, 14:21
          studiowiev@gmail.com - Josip Cvitan
          • mo.nika3 Re: Tribunj - apartament PETRA 08.04.16, 10:56
            Witam. Bardzo mi zależy na informacji czy z villa petra jest blisko na plaże i czy nadaje się ona dla dzieci?
            • hepik1 Re: Tribunj - apartament PETRA 08.04.16, 20:32
              Przecież jest google street.Taki żółty człowieczek na google maps.Można sie przespacerować ta ulicą "Pod górą"
              Plaże bardziej przyjazne dzieciom z drugiej strony Tribunja w kierunku Vodic.
      • patryk199356 Re: Tribunj - apartament PETRA 29.06.16, 11:59
        Witam. Proszę o kontakt na email - patryk199356@interia.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka