Gość: palamos IP: 212.51.203.* 23.08.04, 11:09 Wybieram się do Chorwacji pod koniec sierpnia proszę o podanie mi najkrótszej trasy jadę samochodem z 2 małych dzieci,oraz gdzie można się zatrzymać ,jadę w ciemno chcemy odpocząć.Ważne są też ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomaszeko Re: Łódź-Chorwacja IP: *.atlas.com.pl / *.atlas.com.pl 23.08.04, 13:29 Napisz konkretnie gdzie się wybierasz, ponieważ inną trasę obiera się jadąc na płw. Istria a inną do Dubrovnika. I czy interesuje cię przejazd najszybszy, czy np. trasa widokowa przez BiH (polecam, jesli wybierasz się do Dubrovnika). Ja jadę przez BiH we wrześniu, także z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palamos Re: Łódź-Chorwacja IP: 212.51.203.* 24.08.04, 09:21 Wybieram się do Dubrownika ale chcę dojechać w miarę szybko i zobaczyć też wiele Odpowiedz Link Zgłoś
darekwit Re: Łódź-Chorwacja 24.08.04, 13:06 też jadę w ciemno z małym dzieckiem w piątek. Wybieram wariant autostradowy, żęby być na miejscu zanim małą będzie miała dosyć. Daj znak na priva dw@w.pl to podzielę się doświadczeniami z poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś