Dodaj do ulubionych

Apartamenty na wyspie Pag

IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.15, 12:41
Witam serdecznie. Wszystkich zainteresowanych pobytem na wyspie Pag w spokojnej i cichej czesci miasta Pag, proszę o kontakt na maila: urlop.pag@interia.pl
Obserwuj wątek
    • xmk11 Re: Apartamenty na wyspie Pag 26.01.15, 21:04
      Poszukajcie na stronie www.adriatic.hr/pl a później bezpośrednio poszukać samemu kontaktu do właściciela. Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :)

Na Hvarze byłem w Mudri dolac, Stari Grad. Miejscowość mała niedaleko Stari Gradu. mała zatoka z przepiękną wodą. Kwitnące pola lawendowe na przełomie czerwca i lipca i ten zapach. W zatoce jest sporo cienia gdzie można się schować od drzew. Mam bezpośredni namiar na domek, który mogę podać. Ceny dość niskie. jednak plaże kamieniste.

W razie pytań piszcie śmiało. Na korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. rzetelne opisy. Niestety tutaj nie mam żadnej zniżki ale np na Hvar wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D

Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :)

mój mail to: michalkorus@wp.pl

wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
      • Gość: Asia Re: Apartamenty na wyspie Pag IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.15, 14:09
        Witam jadę od 21.08.2015 na Pag z Gliwic jak najlepiej dojechać na wyspę? proszę o pomoc na adres zala23@o2.pl
        • hepik1 Re: Apartamenty na wyspie Pag 15.08.15, 16:36
          Nadłożyc troche km i wjechac mostem.Szeczegóły na google maps.
          Do promu bywaja kilometrowe kolejki,A jesli w sobotę to na bank odstoisz swoje.
          • aikon1907 Re: Apartamenty na wyspie Pag 17.08.15, 23:06
            Tylko mostem-wiem co piszę do Karlobagu na przeprawę stracisz więcej czasu na jazdę serpentynami od autostrady.
            • hepik1 Re: Apartamenty na wyspie Pag 18.08.15, 08:37
              Sam zjazd do Karlobagu może stanowić niezłą atrakcję ,zapewniającą wysoki poziom adrealiny na resztę życia;)
              Czytałkem kiedyś gościa,który po dojexdzie na Pag nie dotknął samochodu przez dwa tygodnie,próbował sie poruszać komunikacją miejską i codziennie miał koszmary senne,że musi wrócić autem do domu ;)
              • Gość: darek.59.pl Re: Apartamenty na wyspie Pag IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.15, 10:40
                He, he, to musiał być jakiś "miękki" gość, bo oczywiście jest fajnie, ale żeby zaraz podskoczył poziom adrenaliny. Ciekawiej jest na dojeździe do Beli na Cres, bo tam droga na jedno auto, zasłonięte zakręty, z jednej strony przepaść bez barierek, a z drugiej skały, a na dodatek autobus mknący w dół albo do góry. A on na pewno się nie zatrzyma i nie przepuści. Ale samo Beli do d... Adrenalinę to sobie można podnieść na serpentynach w Czarnogórze, jadąc np. z Kotoru do PN Lovcen, nie mówiąc już o szwajcarskich atrakcjach.
          • Gość: paulinaaa Re: Apartamenty na wyspie Pag IP: *.internetunion.pl 12.09.15, 10:48
            Witam czy mogłabym prosic kontakt do Pana bo mam pare pytań moj @ paulina-wroc@wp.pl
    • albinoiofficial Re: Apartamenty na wyspie Pag 01.12.15, 14:10
      Zapraszam wszystkich miłośników Chorwacji oraz tych, którzy dopiero chcą ją odkryć na naszą nowo powstałą stronę albinoi.com/
      Jest to duża baza obiektów noclegowych na terenie całej Chorwacji, a w niedalekiej przyszłości również w Austrii oraz Polsce.
      Baza będzie się cały czas powiększać a Wy dzięki niej BEZPŁATNIE zdobędziecie informacje odnośnie hotelu ( adres, strona ww, opis obiektu) oraz bezpośredni kontakt z hotelarzem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka