Dodaj do ulubionych

Chorwackie plaże bez topless

22.01.15, 11:20
No pewnie zadam dziwne pytanie - przynajmniej dla większości - ale chciałam się dowiedzieć czy jest szansa na wyjechanie do Chorwacji i cieszenie się plażą bez rozebranych kobiet w pobliżu?
Tyle osób pisze o tym, że w Chorwacji na plażach duży liberalizm, że topless to powszechny widok a ja bym właśnie bardzo chciała wyjechać i czuć się swobodnie bez takich "atrakcji" tym bardziej, że planujemy wyjazd całą rodzinką i nie chcę by dzieciaki były narażone na widok rozebranych kobiet.
Jeśli zaś w Chorwacji o to ciężko to gdzie pod tym względem jest lepiej?
p.
Obserwuj wątek
    • kamykwskarpecie Re: Chorwackie plaże bez topless 22.01.15, 11:35
      A co się dzieciom może stać, jak zobaczą kawałek gołego cycka? Jeśli małe to w ogóle nie zajarzą twoich fobii, jeśli starsze, to już dawno widziały mocniejsze rzeczy na fejsie czy innych portalach...

A "lepiej" jest na publicznych plażach w krajach islamskich, tam możesz być spokojna o ew. zgorszenie dzieci :)

polskamuzulmanka.blog.pl/files/2014/04/blog2.png
      • 3lato Re: Chorwackie plaże bez topless 23.01.15, 09:18
        tu nie o dzieci tylko o chłopa chodzi :)
        • deoand Re: Chorwackie plaże bez topless 23.01.15, 13:48
          raczej będzie trudno o taka plażę w Chorwacji jak zreszta i na Majorce czy na Lanzarote .. nie ma zakazu i kobiety opalaja sie w topless oby tylko młode były ...Takie czasy -taki świat ... Dobrze , ze nagusy sa oddzieleni troche bo ogladanie starych dziadów czy grubych bab nago to masakra a to spotkasz np, na Fuercie .
          • Gość: zeho Re: Chorwackie plaże bez topless IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.15, 15:48
            Takie, czasy, dawniej seks byl surowo zakazany przez ksiezy. Dzieci braly sie stad, ze znajdowano je w kapuscie, ubrane od stop do glow.
            Lidzie sie nie kapali, nie myli.
            A teraz toplesy, golasy, bikini, koniec swiata, ruja i porbstwo,
            Ojcze dyrektorze z radyja, jak zyc ?
            • wtopeq Re: Chorwackie plaże bez topless 23.01.15, 18:46
              Bredzisz, józiu...
              • Gość: zeho Re: Chorwackie plaże bez topless IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.15, 17:43
                Bezbozniku toplesowy, meki piekielne cie czekaja za bezecenstwa
            • Gość: vvv Re: Chorwackie plaże bez topless IP: *.ists.pl 23.01.15, 21:16
              Wpłać datek i nastaw radio na odpowiednią odpowiednią falę to się dowiesz.
            • Gość: k Re: Chorwackie plaże bez topless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.15, 04:46
              nie tylko w chorwacji.3 lata temu byłem w odessie i całkiem spora grupa kobiet sie tak opalała.Ale była trójka młodych dziewczat i dwie z nich po kazdym wejsciu do morza ,wychodzac opuszczaly majtasy aby wytrzepac piasek.
    • Gość: colwole Re: Chorwackie plaże bez topless IP: *.google.com 25.01.15, 05:55
      Wole jesli juz sa, starych nago niz mlodych w ubraniu na plazy
      • Gość: cromaniak Re: Chorwackie plaże bez topless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.15, 14:43
        Byłem w lipcu w Makarskiej i muszę stwierdzić, że na plaży publicznej, czyli tej najbliżej centrum pań opalających się topless zauważyłem ledwie dwie, choć moja opinia jest subiektywna, ponieważ na tej plaży, ze względu na jej zatłoczenie byliśmy jedynie raz. Potem korzystaliśmy z betonowych platform osadzonych w przybrzeżnych skałach na półwyspie Sv. Petar, gdzie topless wśród pań występował znacznie częściej, z czego również korzystały moja żona z jej siostrzenicą. Do tego stopnia, że nawet wchodząc do wody nie zakładały góry od stroju. Sporo pań opalało się też topless na przepięknej plaży położonej jakieś 2 km od centrum na południe. Z tym, że ta plaża miała status FKK, czego niestety sporo plażowiczów nie przestrzegało i niestety w zdecydowanej większości byli to nasi rodacy.
    • Gość: sweetka Re: Chorwackie plaże bez topless IP: *.dynamic.mm.pl 10.10.15, 10:50
      Proponuję wyjechać nad nasze polskie morze...Tu topless jest zakazane i surowo karane więc problem masz z głowy ...;-)
    • jachu66 Re: Chorwackie plaże bez topless 19.06.16, 21:35
      Nie jechać !! ,a może ty masz problem ze swoimi cyckami ,za dużo i za nisko albo po prostu nic.
      A może mąż nie ma patrzeć,a to takie ładne, zwalać wszystko na dzieci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka